DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
283
2595
1493
0
9
14536

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre pécsi értékelései

Csúcshely az italok szempontjából -

Le Gourmet Pécs

2018. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 17.
A Le Gourmet nevű helyre sajnos ebéd után néztünk be, így az étel-ital rovatot csak az italválaszték alapján tudjuk csak minősíteni. Az viszont öt csillagos. S ezzel keveset mondtam. Ennyi minőségi, igényes töményet nagyon kedvés helyen lhet inni. Jómagam sajnos vezettem, így be kellett érnem egy limonádéval. Édesanyámat meghívtam két cent prémium tequila-ra.
Megosztom
Izgalmas vegán hely húsevőknek is -

LYR Speciality Coffee & Food 100% Vegan Pécs

2018. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 17.
A Lyr Pécs egyik legszínvonalasabb kávézója, remek dizájn, izgalmas étel- és italválaszték. Kértünk egy desszertet, továbbá elvitelre két üveg sört a Karl nevű helyi mikrósörfőzdétől. Egyébként azzal hirdetik magukat, hogy 100% vegánok. Ez nem zavar addig, míg nem próbálnak engem is megtéríteni. A kiszolgálás kedves, az árak korrektek.
Megosztom
2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 14.
A Virág cukrászda fagyipultja nem volt a legbizalomgerjesztőbb, de egy lelkiismeretes tesztelő mindent megkóstol. Némi gondolkodás után egy vilmoskörte fagyi mellett döntöttem, melynek állaga kellemes volt, ára barátinak mondható (300 ft) íze pedig emlékeztetett a Vilmos nevű alkoholos italnak az aromájára.
Megosztom
Kiemelkedő kocsma -

Made in Pécs Café Pécs

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 14.
A Made In Pécs egy remek koncepció mentén remekül kialakított hely. Persze nem minden készül Pécsett, vannak import töményeik, de a sör- és a borvonal a Pécs-központú. Az sem teljesen pécsi, aminek egyébként örvendtem. Annál is inkább, hogy miután eldöntöttem, hogy sört fogok inni (csábítottak a pécsi borvidék borai is), kiderült, hogy van csapon egy vendégsörük, ami a pécsi Halott Pénz nevű együttes saját söre, mely „Erre még meghívlak” névre hallgat.
Megosztom
Megbízható, jó hely -

Elefántos Étterem & Pizzéria Pécs

2018. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. július 14.
Az Elefanto étterem és pizzéria hosszú ideje Pécs egyik megbízható, korrekt helye. Az utóbbi tíz évben három ízben is ettünk itt, bár igyekszünk mindig új helyre menni. De valahogy mindig volt valaki aki látni akarta az Elefantot vagy akinek mi akartuk megmutatni. Apróbb hibák akadnak, de a tisztes négy pontot mindig hozzák.
Megosztom
2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 14.
Ha a magyar közízlést két helyen keresztül kellene bemutatni akkor egymás mellé helyezhetnénk a Levendula remek fagyijainak bírálatát valamelyik felhabosított szintetikus ízű albán fagyi dícséretével. A Levendula és a Fragola Magyarország két legjobb fagyi-lánca. Inkább 4,5 pontos fagyikat készítenek, ízre-állagra nem érik el mondjuk egy nevesebb cukrászda [moderálva - a szerk.
Megosztom
Továbbra is kiemelkedő -

Jókai Cukrászda Pécs

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 14.
A Jókai cukrászda Pécs legjobb cukrászdája. Toronymagasan. Amikor végre a párommal is eljutottam ebbe a festői városba, nem volt kétséges, hogy ide is elviszem. Egy karamell-mousse tortát kért (840 ft), ami remek volt, kár, hogy a málnaszem jócskán megfonnyadt rajta. (Lásd fotó.
Megosztom
Hangulatos kávézó -

Kisülés Kávéműhely Pécs

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 14.
A Kisülés kávézó egy barátságos, szeretnivaló új hullámos hely, nem messze Pécs pezsgő központjától. A kiszolgálás kedves, a pultos veszi a lapot, motiváltan teszi a dolgát, a kávé finom, a sör is jó. Egy Café Lattét kért a párom (780), jómagam egy pohár pécsi sört kértem (580). A díjszabás magas, akárcsak a többi termék esetében, frissen facsart narancs 400 ft egy deci, Szamos Linzer 740-.
Megosztom
Kitűnő bár és shop -

19 Bar & Shop Pécs

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A B 19 egyik legjobb élményem volt a bár műfajban. Minőségi italok, minden tekintetben, nem volt könnyű eldönteni, hogy mit kérjek, végül az adta a végső lökést, hogy whiskey bárnak nevezik magukat. Kértem két cent single malt whiskey-t, Glenkinchie-t, nagyon ízlett. 750 ftért jó vásár volt. Lehet, hogy már kóstoltam korábban, de ismétlés a tudás anyja.
Megosztom
Továbbra is jó -

Cooltour Café Pécs Pécs

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 13.
A Cooltour nevű helyre ismét bementem a Király utcában, őszintén szólva el is felejtettem, hogy jártam már ott három évvel korábban. Időközben meglátogattam a szegedi egységet is, ez adta valójában az apropót. Annak nagyon szerettem a dizájnját. Ez is tetszett, de amaz mintha átütőbb lenne.
Megosztom
2 oldalon / 20 találat


TérképX