DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
283
2595
1493
0
9
14536

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre soltvadkerti értékelései

A fősodor egyik csúcsa továbbra is -

Szent Korona Cukrászda Soltvadkert

2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 13.
A Szent Korona cukrászda szabályos zarándokhely Soltvadkerten. Mi a Kurultáj zárónapján, augusztus 12-én tértünk be ide, alig lehetett a pulthoz férni, pedig a pult mögött a kislányok serényen tették a dolgukat. Ettünk egy jégkását, egy gombóc fagyit, csokis mogyorót, nagymama áfonyás habos sütijét, egy kókuszgolyót, valamint egy mangós kókuszos süteményt.
Megosztom
Feltörekvő alföldi borászat, nagyon jó ár/érték arányú borokkal -

Lantos Borászat Soltvadkert

2015. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 21.
A Kunsági borvidéket méltatlanul szólják le sokan, azzal, hogy „áh, itt csak homoki borok teremnek”. Nagymarosi András geológusprofesszor írta az egyik Borkalauzban hogy a Kunság adottságait tekintve akár Bordeaux-val is összehasonlítható. Mert nemcsak homok van itt s homokon is lehet jó bort termelni.
Megosztom
Jó fagylaltozó Soltvadkert külvárosában -

Bianco Nero Cukrászda Soltvadkert

2015. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2015. április 30.
A Bianco Nero cukrászda Soltvadkert szélén található. Ide aztán nem fog véletlenszerűen betévedni a turista, de a helybeli sem. Annál nagyobb teljesítmény hogy, élnek virulnak, szép forgalmat bonyolítanak. Mi kipróbáltunk ötféle fagylaltot, vaníliát, csokoládét, puncsot, oreo kekszest és epret. A fagylaltok korrektek voltak, élvezetesek, igazából csak az epres adott különlegesen jó élményt.
Megosztom
Nem kiemelkedő, de megbízható hely -

Öreg-Tó Vendéglő Soltvadkert

2014. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2015. április 14. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Valljuk be őszintén, bármennyire szeretjük is a Kunságot s nemcsak Petőfi okán, ez nem a magyar gasztronómia fellegvára. Akad néhány kiemelkedő csárda, de olyan hely, mely esélyes lenne a 11 Gault Millau pontra a nemzetközi húszas skálán, ahol megcsillanna a megszokott sablonokon való radikális túllépés, a kreativitás, a szezonalitás, a stabil minőség mellett: egy sem.
Megosztom
Jó kis büfé, azt adja, amit ígér -

Anita Büfé Soltvadkert

2015. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. április 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Megmondom őszintén, az útmenti hamburgerezőkben kicsi a bizalmam. Túl sok helyen adnak felismerhetetlen eredetű ipari húspépből készült előre lesütött húspogácsát a hamburgerbe, amit utána mindenestől betesztek a mikrohullámú sütőbe. Ezzel együtt az élet néha úgy hozza, hogy csak megállunk egy-egy ilyen helynél.
Megosztom
Megbízható, jó pincészet Soltvadkerten -

Frittmann Borház Soltvadkert

2015. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. április 5.
Frittmannékra a kétezres évek első felében figyeltem fel, nevük már akkor megkerülhetetlen volt az Alföldi borvidéken. Frittmann János 2007-ben megkapta az „Év Bortermelője” címet, elsőként a Duna borrégióból (Duna borrégió: Kunság, Hajós-Baja, Csongrád, azóta megkapta a szintén Kunsági borvidékhez tartozó, az egykori királyi birtoknak számító Csepel szigetet borászkodó Gálné Dignisz Éva is).
Megosztom
Remek borászat, állandó nyitvatartású kóstolóteremmel -

Font Pincészet Soltvadkert

2014. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. február 26.
A Font Sándorral és pincészetének boraival 2005-ben találkoztam először, a Pannon Bországgyűlésen. Rögtön megnyert mind az ember, mind a kínált borválaszték. Nem kellett sok hozzá, hogy meglátogassuk otthon Soltvadkerten, ahol örömmel látnak bárkit, aki betér hozzájuk, egy pohár borra vagy néhány üveg megvásárlására.
Megosztom
Messze földön méltán híres cukrászda -

Szent Korona Cukrászda Soltvadkert

2014. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2015. február 26.
A Szent Korona cukrászda azon ritka vidéki helyek egyike, melyek valóban messze földön híresek. Akárcsak a gyulai 100 éves cukrászda vagy a váci Desszert Szalon.
Megosztom
Remek, az átlagnál elegánsabb külvárosi ivó -

Reed Cafe Soltvadkert

2015. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. február 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Soltvadkert külvárosában fekszik a Reed Café, mely kimagaslik a vidéki presszók, kocsmák, kávézók világából. Egyrészt nagyon kedves a kiszolgálás, másrészt izgalmas, félkommersz söröket tartanak s nem Heineken-zsánerű nagyipari közhelyeket. Igen szép a gyümölcsös sörválasztékuk is. Készítenek frissen facsart narancslevet is, ezt kis is használtuk.
Megosztom
Tisztes fősodorbeli hely, méltó társa a szintén vadkerti Szent Korona cukrászdának -

Anna Vendéglő Soltvadkert

2012. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. október 9. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A magyar gasztronómiában aránylag jól elkülönül a mára hagyományossá vált konyhát képviselő Venesz-Pető vonal és a Molnár B. Tamás nevével fémjelzett MGE-s vonal. A táborok között az átjárás igen gyenge, a „klasszikus” „hagyományos” fősodor megmarad a saját sémái között, a másik oldal viszont állandóan újít, finomít, ami egyáltalán nem baj, sőt ez biztosítja a fejlődést.
Megosztom
2 oldalon / 11 találat


TérképX