DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
283
2595
1494
0
9
14536

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre tállyai értékelései

Átlagos söröző -

Vereskocsma Tállya

2019. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 26.
A Vereskocsma Tállyán amolyan faluszéli egység, de van neki közönsége. Barátságos emberek. Persze biztos segített az is, hogy egy tállyai borásszal tértünk be. Társam ivott egy pohár sört csapolva, ha jól emlékszem Kőbányai volt, jómagam vettem egy „Jutalom a nap végén – Lacinak” feliratú dobozos Kőbányait. Az italválaszték szerény, az árak alacsonyak.
Megosztom
Átlagos kocsma -

Gyöngyöm Presszó Tállya

2019. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 25.
A Gyöngyöm presszó retro kocsma Tállya központi részén, közel a település egy szem étterméhez, az Oroszlánoshoz, mely mehetne nagyon jól, amennyiben sikerült volna az utóbbi évtizedekben fellendíteni a turizmust a borvidéken. De nem sikerült. Mi egy Dreher Pale Alet ittunk, ami a kommersz vonal egyik legjobb terméke, jól esett a sok borozás után, amit egy közeli pincészetben ejtettünk meg, nem írom a nevét, mert úgyis kimoderálják.
Megosztom
Átlagos kocsma -

Rózsakert Presszó Tállya

2019. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 25.
A Rózsakert presszó egyszerű falusi kocsma, puritán berendezéssel, szuterén helységben. Van egy erénye neki, hogy ellentétben más egységekkel, hirtelen egy soltszentimrei italbolt jut eszembe rossz példaként, itt lehet helyi bort kapni, le is fotóztam a Dudovics pince Furmintját, ami többek között kapható itt. Ez kéne legyen az alap: minden kocsmában ott legyen a helyi termelők bora.
Megosztom
2019. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 25.
Alkonyi László neve legenda a borszakmában. Ő volt az a tőzsdeújságíró, aki nekifogott 1995ben és megteremtette a Borbarát szakmai magazint a semmiből. Írt több könyvet is, főként Tokajról. Aztán egy hirtelen váltással borásznak állt. Tállyán vett területeket, történelmi dűlőkben. Borainak felépítése Burgundiát követi.
Megosztom
Példaértékű étterem -

Oroszlános Borvendéglő Tállya

2013. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 20.
Tállyán, az Oroszlánosban szinte fáj, hogy csak mi vagyunk az étteremben. Amikor a tokaji s azon belül a tállyai terroir a világ legjobbjainak egyike és az étterem is benne van a TOP100-ban. Ami ma már nagy szó, mert egyre több a jó étterem. Viszont ahhoz, hogy egy étterem csúcsminőséget szolgáltasson, vendég is kell, nem lehet a végtelenségig lapátolni a pénzt veszteséges vállalkozásokba.
Megosztom


TérképX