DEndre étterem értékelései

Értékelései
24
204
2304
1381
0
8
12861

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre villányi értékelései

Csúcsétterem a vörösborok fővárosában -

Mandula Étterem Villány

2016. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 6.
A Gere hotel Mandula éttermébe és borozójába létrejötte óta többször is betértünk, a nemrégiben ismét volt erre lehetőségünk. A beltéren szerencsére nem változtattak érzékelhetően, épp olyan meghitt, otthonos, szeretnivaló, mint volt. Lenyűgöző, amit itt csinálnak.
Megosztom
Szeretnivaló családi pincészet Villányban -

Vitényi Pince Panzió Villány

2014. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. július 12.
A Vitényi pince Villány harmadik vonalának markáns képviselője. Panziójuknak állandó nyitva tartású étterme is van, ahol elsősorban pizzát adnak. Hiába, a pizza alighanem az az étel, mely a legkisebb anyagi befektetéssel okozhatja a legjobb élményt, nem csoda, hogy meghódította a világot.
Megosztom
Kiváló, jó hangulatú borozó -

7773 Borászat & Borbár Villány

2014. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. július 12.
Tavalyi villányi turnénk legkellemesebb meglepetése volt ez a pince illetve a pince borozója, ahol színvonalas borkorcsolyákat is kínáltak. Mint megtudtuk, személyesen a konyhával megbízott alkalmazott, ha úgy tetszik, séf szolgált ki, akivel jót beszélgettünk, megtudtuk, hogy színvonalas, általunk is ismert és számon tartott helyeken dolgozott korábban, ami meg is látszott az rendelt borkísérőn.
Megosztom
2014. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. július 12.
A Fefi’s helyén (vagy netán közvetlen szomszédságában) működött valamikor Malatinszky Csaba borozója, mely sajnos bezárt. A Fefi’s nem pótolja az űrt, egyszerű italok, egyszerű ételek kínálják itt magukat. Kommersz vonal, sörben, töményben, s a borválaszték sem vesz le a lábunkról.
Megosztom
Kiemelkedő hely, fontos célpont Villányban -

Halasi Pincészet Villány

2014. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. április 4.
A Halasi pincészettel első ízben tán két esztendeje (vagy három? ) Zalaegerszegen kerültem kapcsolatba, amikor az újranyitott Piac bisztróban rendeltem tőlük pár deci bort. Nem hatottak meg nagyon, de nem is voltak rosszak. Mesélte a felszolgáló-tulaj-üzletvezető, hogy rengeteg pénzt lapátoltak be a pincészetbe.
Megosztom
2015. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. április 3. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Hétfogás vendéglő átlagosnak mondható hely Villány Fő utcáján. De mivel gasztroturné-társammal együtt halászlérajongók vagyunk, mondtuk hadd üljünk be ide annál is inkább, hogy volt még a betervezett Fülemülés ebédig pár óra s már igencsak éhesek voltunk. S egy napon nemegyszer megettünk már 2-3 halászlevet. A Hétfogásban a halászlé is olyan volt mint, maga a hely.
Megosztom
Kiemelkedően jó hely, kötelező villányi célpont -

Bock Óbor Étterem Villány

2014. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. április 3.
Bock József neve Gere Attiláé mellett a legismertebb a magyar vörösborrajongók körében. A borász 2004 táján öregbítette nevét a Bock bisztróval, mely Bíró Lajosnak köszönhetően máig fényesen ragyogó csillag a magyar gasztronómia egén. A bisztró azóta még több egységgel szaporodott.
Megosztom
Még egy remek borozó a villányi fő utcán -

Riczu-Stier Gasztropince Villány

2014. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. január 4. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Villány Fő utcájának egyik rokonszenves célpontja a Riczu Stier pincészet borozója, szaküzlete, látványpincéje. Nem annyira tágas és kényelmes, mint a legtöbb egység ebben az utcában, de barátságos és kitűnőek a borok. Ha az ember megnézi az árcédulát is, akkor igen jó ár érték arányban lehet vásárolni.
Megosztom
Kocsma Villányban -

Borzongó Villány

2014. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. december 30.
A Borzongó borzongató kocsma Villányban, ahol savanyú a sör, lepattant a közönség. Mindazonáltal számunkra megszépítette a helyet a találkozás egy kedves borász ismerősünkkel, meg persze a beltér sem rossz annak, aki szereti a kissé kopott retro-borozó fílinget. Mi szeretjük. Az árak barátságosak, a borválasztékon kevéssé érezni, hogy Magyarország talán legvonzóbb borvárosában járunk.
Megosztom
Remek borozó a villányi fő utcán -

Günzer Tamás Pincészete Villány

2014. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. december 30.
A villányi fő utcán egyszer minden magyar borrajongónak végig kellene menni. S persze betárni ide-oda. Mert megvan a hangulata a lebeszélt, leszervezett több órás pincelátogatásoknak is, de az sem rossz dolog, amikor hangulatos, barátságos környezetben, viszonylag hamar megiszik az ember 6-7 féle bort, vagy csak egy fröccsöt és megeszik mellé valami finomat.
Megosztom
2 oldalon / 11 találat


TérképX