DEndre szállás értékelései

Értékelései
19
195
2138
1297
0
8
11888

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre szállás értékeléseit!

2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az Öreg Préshez címzett fogadóba egy Miklós Csabinál elköltött pazar vacsora és borkóstoló után tértünk be pihenni. Tetszett a kinti rusztikus térkiképezés és a belső nagypolgári miliő. Egyáltalán, a névadás is megejtő, illő egy borvároshoz. A kiszolgálás kedves, udvarias, készséges. á Átlag feletti volt a reggeli is, nyilván nem egy 5 csillagos szálló szintje, de azért korrekt összességében.
Megosztom
Meghitt zöld udvarban barátságos szálló -

Bucka Szálló Bugac

2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 14.
A Bugacpusztán megrendezett Kurultáj hagyományőrző rendezvény egyik protokollszállása a Bucka szállóban volt. Gyönyörű zöld kert, rendkívül kedves kiszolgálás, alacsony, de nekünk pont megfelelő komfort. Örültünk, hogy volt hűtő a szobában, mindig van nálam sör s az nem igazán jó melegen.
Megosztom
Számunkra ideális hely volt -

Hauser-Bodnár Vendégház Eger

2016. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. január 8.
Tavaly januári kétnapos boros turnénk egy szem éjszakáját töltöttük a Hauser bodnárt vendégházban, melyről csak jót tudok mondani. A pozicionáltsága kiváló, ott van a város szívében, nem kell a késő estében nyúló kocsmaturné után kigyalogolni a messzeségbe, a berendezés lakájos, tetszetős, a kontaktember nagyon kedves, szívélyes, mindemellett pedig nagyon olcsó.
Megosztom
Olcsó, tiszta, kényelmes szállás Tapolcán -

Bibi Vendégház Tapolca

2015. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 6.
A Bibi vendégházba is úgy jutottunk, hogy egyszerű, puritán, olcsó szállást kerestünk. Végül a vendégháznak foglaltak voltak a szobái, így aztán a közelben levő egyházi szállásra vittek minket, amivel abszolút meg voltunk elégedve. Tiszta, megfelelő kényelmi szintet biztosító szállás volt, hűtővel felszerelve, ami igen fontos volt számomra, mert nem én voltam a soros sofőr, így aztán jól jött reggel a hideg sör.
Megosztom
Remek hely önellátó családi nyaralás céljára -

Bor Apartmanház Gyenesdiás

2016. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 29.
Kétféle szálláshelyben vagyok érdekelt, az egyik a kocsmaturné utáni alvóhely, itt a komfortfokozat nem igazán lényeges. A másik műfaj a családi nyaralás, melynek esetében konyhával felszerelt apartmanokra vadászunk. Most épp ezt élvezzük a fentebb jelzett helyszínen. A lakás tágas, kényelmes tiszta, van medence is, no persze nem uszó, de azért hűsölni jó.
Megosztom
Megfelelt a célnak -

Völgyzugoly Vendégház Miskolc

2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Völgyzugoly vendégházba úgy jutottunk, hogy a Régipostában nem kaptunk helyet s a tulaj ezt javasolta a sajátja helyett. Itt az ár jóval magasabb, 4 főre vetítve nem 2500+ idegenforgalmi adó, hanem 4000+450. De ez még mindig megfizethető. (Az igazság az, hogy 5000 forint feletti hely nem is érdekel, nekünk a szállás csak éjszakára kell, hogy ne aludjunk a padon.
Megosztom
Remek szállás kocsmatúrázóknak -

Régiposta Apartman Miskolc

2016. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 4. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kezdjük azzal, amit már volt szerencsém leírni, hogy nekünk, amikor a jóbarátokkal nekiindulunk feltérképezni egy város kocsmavilágát szállásügyben nagyon alapvető és szerény igényeink vannak. Legyen a hely központi, gyalog jól megközelíthető, legyen tiszta, legyen benne kellő számú ágy meg fürdőszoba, na jó, hűtő sem árt. És legyen olcsó.
Megosztom
Első osztályú szálloda -

Hotel Lycium Debrecen

2014. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. december 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A minap luxusvendéglátásban volt részünk Debrecenben, amihez hozzátartozott a város egyik legjobb szállodájában való elszállásolás is. A személyzet rendkívül udvarias, az ételárak barátiak, van szoba-szervíz, nehéz volt ellenállnunk, hogy ne rendeljük az ágyba a nejemmel az ebédet, a fish and chips biztos az egyik rendelés lett volna. Másik például Quesadilla.
Megosztom
Jó hely, megfelelt a célnak -

Ottó Panzió Villány

2014. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. december 24. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Legutóbbi villányi kiruccanásunk alkalmával az Ottó panzióban nyertünk elszállásolást egy helybéli barátunknak köszönhetően. Kényelmes, szeretnivaló hely volt, ami kellett mindent megkaptunk. A reggeli elsősorban házi felvágottakra épült, amit értékeltünk, mert ipari vackokat nem szoktunk fogyasztani. Kedves volt a házigazdánk is.
Megosztom
Szépen felújított szálló -

Hunguest Hotel Erkel Gyula

2014. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2014. július 22.
Az Erkel Hotel Gyula egyik meghatározó szállodája, jómagam elsősorban az ételekre figyelek a komfort számomra másodlagos, legyen meg a minimum, aztán az jó van. Itt jóval több adatik meg a minimumnál, szép, hangulatos lent a bár, ahol első birspálinkánkat megittuk Gyulára érkezve, elegánsak a szobák s szálloda belső tere is jó ízléssel van berendezve.
Megosztom
2 oldalon / 19 találat


TérképX