DEndre szállás értékelései

Értékelései
31
314
2887
1596
0
10
16286

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre szállás értékeléseit!

DEndre értékelései

2020. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 24.
A Gella Kúria megközelítése nem könnyű, úttalan utakon történik. De mihelyt megérkeztünk, az az érzésünk, hogy otthon vagyunk, idilli, meghitt környezetben. Jó ízléssel rendezték be ezt a helyet, nagyon jó itt lenni, lehet bográcsozni is, társaink neki is láttak a második napon öhömöt főzni. A reggeli ízletes volt, a háziak kedvesek. A kilátás Pazar.
Megosztom
Gyönyörű a kilátás, szépek a szobák, az emberi élmény vegyes -

Gizella Vendégház Badacsonytomaj

2020. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 24.
Az idei nyaralásunkat a Balatonnál töltöttük, a Gizella vendégház adott nekünk otthont egy hétig. A panoráma varázslatos, a beltér csodás, ízléses, a reggeli korrekt. A pikírtségtől nem mentes házvezető hölggyel volt némi nézeteltérésünk, nekem ez erősen beárnyékolta az élményt, anyám rendezte vele a viszonyt távozás előtt.
Megosztom
Iszonyú meleg -

Hotel Furmint Sárospatak

2020. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. március 8.
A Furmint hotel Sárospatak egyik impozáns szálláshelye. Pozicionáltsága is jó. Szép, rendezett szobák, de iszonyú meleg. A személyzet sem tudta levinni a hőmérsékletet 25 fokról. A fűtőtestet hiába zártam el. Éjjel ablakot kellett nyitni. Onnan meg a februári hideg jött be. Szóval ez az apróságnak tűnő tényező elrontotta ott-tartózkodásomat.
Megosztom
2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. január 15.
Kedves, családias kényelmes szállás, egy családi ház emeletén. Jól használható konyha, kedves háziak. Két ízben is megszálltunk itt a múlt év elején. Jó a hely pozicionáltsága a Fő úton, közel a városka központjához. Extra igényeink nincsenek, nekünk nem kell jakuzzi, meg wellness meg akármi, annál inkább főzési lehetőség. Az pedig itt van.
Megosztom
2019. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 14.
A Kristinus hotel országos viszonylatban az egyik legjobb szállás borrajongóknak. Két kritikai megjegyzésemet előre bocsátom, hogy utána nyugodtan átadhassam magam a méltatásnak. Az egyik probléma, hogy nincs hűtő a szobában, a másik, hogy a reggelit lehetne kicsit variálni, illetve a kommersz felvágottak helyett valami igényesebbet kitenni.
Megosztom
Kiváló szálláshely -

Agancsos Panzió Villány

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 16.
Az Agancsos panzióra a neten akadtam rá, amikor gyorsan kellett szállást foglalni pár nappal későbbre. Szerencsém volt, épp maradt egy két ágyas szobájuk szabadon. Mondták, hogy 16. 000 + 1000 ft IFA az ára kettőnknek egy éjszakára, ami nem kevés, de egy jó panzióban korrektnek mondható. A kert ápolt, van gyermekjátszótér, szauna, amit persze mi nem vettünk igénybe.
Megosztom
2018. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 13.
Életem talán leggyönyörűbb szálláshelye volt a Halasi panzió Villányban. A paraszti kultúra találkozása a nagypolgári igényességgel. Lényegében leírhatatlan, nézze inkább meg mindenki a fotókat, bár az sem az igazi, el kell menni, ki kell próbálni. Az árak nem alacsonyak, de értékarányosak. Ha nem lennék felfedező alkat, aki mindig máshová megy, akkor ide visszatérnék.
Megosztom
Színvonalas, patinás szálloda Gyulán -

Komló Hotel Gyula

2019. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 13.
A Komló Hotel Gyula központjában helyezkedik el, a Béke sugárúton, nem messze a 100 éves cukrászdától. Nekem kifejezetten tetszett a patinás beltér. A szobák kisebbek, mint amit az ember a reklámfotók alapján gondol. Amióta nekem is van olyan eszközöm, mely igen széles látószöggel fotóz, azóta tudom, hogy gyerekjáték kis térből fényképen nagyot varázsolni.
Megosztom
2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 13.
Hangulatos szállás Sopron történelmi központjához közel. A háziak kedvesek. Van saját parkolójuk nem messze a szállástól, ami korrekt áron vehető igénybe. A helyben fogyasztható sör és ásványvíz árak nagyon kedvező. A szállás tiszta, rendezett, funkcionális. Légkondicionálás elkelne, a júniusi meleg jól beköltözött az emeleti lakásokba.
Megosztom
2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 13.
A csopaki üdülőfaluban a Hungarica nevű kitűnő zenekar családi táborának köszönhetően látogattam el. A komfortfokozat alacsony, két szobának közös a mellékhelysége és az egyszerű felszereltségű fürdőszobája, de nekünk a kisebbik fiammal ez pont megfelelt. Étkezni a környéket vettük célba, elég sok jó étterem működik ma már ebben a régióban, így arról nem tudok nyilatkozni, hogy milyen a hely menzája.
Megosztom
4 oldalon / 31 találat


TérképX