DEndre szállás értékelései

Értékelései
24
204
2304
1381
0
8
12861

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre szállás értékeléseit!

DEndre értékelései

Színvonalas, patinás szálloda Gyulán -

Komló Hotel Gyula

2019. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 13.
A Komló Hotel Gyula központjában helyezkedik el, a Béke sugárúton, nem messze a 100 éves cukrászdától. Nekem kifejezetten tetszett a patinás beltér. A szobák kisebbek, mint amit az ember a reklámfotók alapján gondol. Amióta nekem is van olyan eszközöm, mely igen széles látószöggel fotóz, azóta tudom, hogy gyerekjáték kis térből fényképen nagyot varázsolni.
Megosztom
2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 13.
Hangulatos szállás Sopron történelmi központjához közel. A háziak kedvesek. Van saját parkolójuk nem messze a szállástól, ami korrekt áron vehető igénybe. A helyben fogyasztható sör és ásványvíz árak nagyon kedvező. A szállás tiszta, rendezett, funkcionális. Légkondicionálás elkelne, a júniusi meleg jól beköltözött az emeleti lakásokba.
Megosztom
2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 13.
A csopaki üdülőfaluban a Hungarica nevű kitűnő zenekar családi táborának köszönhetően látogattam el. A komfortfokozat alacsony, két szobának közös a mellékhelysége és az egyszerű felszereltségű fürdőszobája, de nekünk a kisebbik fiammal ez pont megfelelt. Étkezni a környéket vettük célba, elég sok jó étterem működik ma már ebben a régióban, így arról nem tudok nyilatkozni, hogy milyen a hely menzája.
Megosztom
Célunknak remek hely -

Rózsakert Vendégház Szomolya

2019. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. február 28.
A Rózsakert vendégház Szomolya Fő utcáján található, innen könnyen megközelíthető a falu két nevezetessége, Kaló Imre valamint Vámos Attila pincéje. Ezúttal is a borozás vitt Szomolyára, így a Rózsakert vendégházba csak nyugovóra tértünk, amikor belefáradtunk az evés-ivás-borozás-beszélgetés nagyon kellemes együttesébe. Tetszett a kert, a minijátszótér, a tiszta szobák.
Megosztom
2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 16.
A Bártfay udvarház Tállyán méltó a nevére. Valóban olyan, mint egy udvarház, építészetileg, elegancia tekintetében. A pácolt fa a domináns szín és hangulatelem. Az udvarházhoz tartozó borok a borvidék csúcsszegmensének részei. Itt minden a helyén van, a törölköző, a borospohár, a dekoráció. Jó itt lenni.
Megosztom
2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az Öreg Préshez címzett fogadóba egy Miklós Csabinál elköltött pazar vacsora és borkóstoló után tértünk be pihenni. Tetszett a kinti rusztikus térkiképezés és a belső nagypolgári miliő. Egyáltalán, a névadás is megejtő, illő egy borvároshoz. A kiszolgálás kedves, udvarias, készséges. á Átlag feletti volt a reggeli is, nyilván nem egy 5 csillagos szálló szintje, de azért korrekt összességében.
Megosztom
Meghitt zöld udvarban barátságos szálló -

Bucka Szálló Bugac

2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 14.
A Bugacpusztán megrendezett Kurultáj hagyományőrző rendezvény egyik protokollszállása a Bucka szállóban volt. Gyönyörű zöld kert, rendkívül kedves kiszolgálás, alacsony, de nekünk pont megfelelő komfort. Örültünk, hogy volt hűtő a szobában, mindig van nálam sör s az nem igazán jó melegen.
Megosztom
Számunkra ideális hely volt -

Hauser-Bodnár Vendégház Eger

2016. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. január 8.
Tavaly januári kétnapos boros turnénk egy szem éjszakáját töltöttük a Hauser bodnárt vendégházban, melyről csak jót tudok mondani. A pozicionáltsága kiváló, ott van a város szívében, nem kell a késő estében nyúló kocsmaturné után kigyalogolni a messzeségbe, a berendezés lakájos, tetszetős, a kontaktember nagyon kedves, szívélyes, mindemellett pedig nagyon olcsó.
Megosztom
Olcsó, tiszta, kényelmes szállás Tapolcán -

Bibi Vendégház Tapolca

2015. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 6.
A Bibi vendégházba is úgy jutottunk, hogy egyszerű, puritán, olcsó szállást kerestünk. Végül a vendégháznak foglaltak voltak a szobái, így aztán a közelben levő egyházi szállásra vittek minket, amivel abszolút meg voltunk elégedve. Tiszta, megfelelő kényelmi szintet biztosító szállás volt, hűtővel felszerelve, ami igen fontos volt számomra, mert nem én voltam a soros sofőr, így aztán jól jött reggel a hideg sör.
Megosztom
Remek hely önellátó családi nyaralás céljára -

Bor Apartmanház Gyenesdiás

2016. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 29.
Kétféle szálláshelyben vagyok érdekelt, az egyik a kocsmaturné utáni alvóhely, itt a komfortfokozat nem igazán lényeges. A másik műfaj a családi nyaralás, melynek esetében konyhával felszerelt apartmanokra vadászunk. Most épp ezt élvezzük a fentebb jelzett helyszínen. A lakás tágas, kényelmes tiszta, van medence is, no persze nem uszó, de azért hűsölni jó.
Megosztom
3 oldalon / 24 találat


TérképX