DEndre szállás értékelései

Értékelései
27
255
2477
1443
0
9
13947

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre szállás értékeléseit!

DEndre értékelései

2019. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 14.
A Kristinus hotel országos viszonylatban az egyik legjobb szállás borrajongóknak. Két kritikai megjegyzésemet előre bocsátom, hogy utána nyugodtan átadhassam magam a méltatásnak. Az egyik probléma, hogy nincs hűtő a szobában, a másik, hogy a reggelit lehetne kicsit variálni, illetve a kommersz felvágottak helyett valami igényesebbet kitenni.
Megosztom
Kiváló szálláshely -

Agancsos Panzió Villány

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 16.
Az Agancsos panzióra a neten akadtam rá, amikor gyorsan kellett szállást foglalni pár nappal későbbre. Szerencsém volt, épp maradt egy két ágyas szobájuk szabadon. Mondták, hogy 16. 000 + 1000 ft IFA az ára kettőnknek egy éjszakára, ami nem kevés, de egy jó panzióban korrektnek mondható. A kert ápolt, van gyermekjátszótér, szauna, amit persze mi nem vettünk igénybe.
Megosztom
2018. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 13.
Életem talán leggyönyörűbb szálláshelye volt a Halasi panzió Villányban. A paraszti kultúra találkozása a nagypolgári igényességgel. Lényegében leírhatatlan, nézze inkább meg mindenki a fotókat, bár az sem az igazi, el kell menni, ki kell próbálni. Az árak nem alacsonyak, de értékarányosak. Ha nem lennék felfedező alkat, aki mindig máshová megy, akkor ide visszatérnék.
Megosztom
Színvonalas, patinás szálloda Gyulán -

Komló Hotel Gyula

2019. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 13.
A Komló Hotel Gyula központjában helyezkedik el, a Béke sugárúton, nem messze a 100 éves cukrászdától. Nekem kifejezetten tetszett a patinás beltér. A szobák kisebbek, mint amit az ember a reklámfotók alapján gondol. Amióta nekem is van olyan eszközöm, mely igen széles látószöggel fotóz, azóta tudom, hogy gyerekjáték kis térből fényképen nagyot varázsolni.
Megosztom
2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 13.
Hangulatos szállás Sopron történelmi központjához közel. A háziak kedvesek. Van saját parkolójuk nem messze a szállástól, ami korrekt áron vehető igénybe. A helyben fogyasztható sör és ásványvíz árak nagyon kedvező. A szállás tiszta, rendezett, funkcionális. Légkondicionálás elkelne, a júniusi meleg jól beköltözött az emeleti lakásokba.
Megosztom
2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 13.
A csopaki üdülőfaluban a Hungarica nevű kitűnő zenekar családi táborának köszönhetően látogattam el. A komfortfokozat alacsony, két szobának közös a mellékhelysége és az egyszerű felszereltségű fürdőszobája, de nekünk a kisebbik fiammal ez pont megfelelt. Étkezni a környéket vettük célba, elég sok jó étterem működik ma már ebben a régióban, így arról nem tudok nyilatkozni, hogy milyen a hely menzája.
Megosztom
Célunknak remek hely -

Rózsakert Vendégház Szomolya

2019. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. február 28.
A Rózsakert vendégház Szomolya Fő utcáján található, innen könnyen megközelíthető a falu két nevezetessége, Kaló Imre valamint Vámos Attila pincéje. Ezúttal is a borozás vitt Szomolyára, így a Rózsakert vendégházba csak nyugovóra tértünk, amikor belefáradtunk az evés-ivás-borozás-beszélgetés nagyon kellemes együttesébe. Tetszett a kert, a minijátszótér, a tiszta szobák.
Megosztom
2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 16.
A Bártfay udvarház Tállyán méltó a nevére. Valóban olyan, mint egy udvarház, építészetileg, elegancia tekintetében. A pácolt fa a domináns szín és hangulatelem. Az udvarházhoz tartozó borok a borvidék csúcsszegmensének részei. Itt minden a helyén van, a törölköző, a borospohár, a dekoráció. Jó itt lenni.
Megosztom
2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az Öreg Préshez címzett fogadóba egy Miklós Csabinál elköltött pazar vacsora és borkóstoló után tértünk be pihenni. Tetszett a kinti rusztikus térkiképezés és a belső nagypolgári miliő. Egyáltalán, a névadás is megejtő, illő egy borvároshoz. A kiszolgálás kedves, udvarias, készséges. á Átlag feletti volt a reggeli is, nyilván nem egy 5 csillagos szálló szintje, de azért korrekt összességében.
Megosztom
Meghitt zöld udvarban barátságos szálló -

Bucka Szálló Bugac

2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 14.
A Bugacpusztán megrendezett Kurultáj hagyományőrző rendezvény egyik protokollszállása a Bucka szállóban volt. Gyönyörű zöld kert, rendkívül kedves kiszolgálás, alacsony, de nekünk pont megfelelő komfort. Örültünk, hogy volt hűtő a szobában, mindig van nálam sör s az nem igazán jó melegen.
Megosztom
3 oldalon / 27 találat


TérképX