DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
284
2605
1503
0
9
14536

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

Átlagos söröző -

Aranykorsó Söröző Budapest

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. május 29.
Az Aranykorsó egy stabil pont, jó későig van nyitva s ha az ember a nagytétényi buszra vár a Móricz Zsigmond körtéren, itt még beverhet egy fröccsöt. Pont ezt tettem tavaly júniusban egy kiadós turné után. Arra már nem volt kapacitásom, hogy megigyak egy egész a sört, bár itt tartanak középvonalas kézműves söröket a fótiaktól, amit szívesen iszom, szinte bármikor, de egy kisfröccs még elfért.
Megosztom
Jó hely -

Ötkert Budapest

2019. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. május 29.
Az Ötkert nevű egységben két ízben jártam tavaly, összességében jónak nevezném a helyet. A beltér hangulatos, tartanak kézműves söröket, elég magas árfekvésben, az ételek is rendesen be vannak árazva. Első alkalommal cigánypecsenyét ettem, ami korrekt volt, sőt, kifejezetten jó, második alkalommal elbillenni éreztem az ár/értékarányt, meg egyáltalában többet vártam a fogástól (Buffalo csirkemellcsíkok), főként az előző tapasztalat fényében.
Megosztom
2019. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. május 29.
A Mywine egy rendkívül hangulatos borbár, mely nemrég nyitott, értsd tavaly vagy tavalyelőtt. Egy boros rendezvényeket szervező ismerősöm hívta fel rá a figyelem s milyen jól tette. Tavaly kora nyáron be is néztünk, nagyon tetszett a beltér, meg voltunk elégedve a kiszolgálással is. A borválaszték pazar, az árak elég magasak. S még rászámolnak 10% szervízdíjat is.
Megosztom
Jó kis hely -

Helyszín Budapest

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. május 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az El Mondo cafét nagyon kedveltem, sajnáltam, amikor hírét vettem a bezárásának. Némiképp vigasztal, hogy a Helyszín, ami ugyanott nyitott, hasonló profilú. Kellemes a háttérzene, a környezet az új hullámos reggelizőket-kávézókat idézi, nekem tetszett. A nagyon régi rádió különösen, de a vinil lemezeket is kedvelem, lemezjátszón és dekorációképpen egyaránt.
Megosztom
2019. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. május 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az OiShi sushi egy gyorséttermi rendszerben működő távolkeleti, azon belül leginkább japán hely. A beltér nekem nem igazán tetszett, sem színek tekintetében, sem egyébként. Az egyediség, a vonzó dizájnelemek hiányát nehezményezem leginkább. A pirított csirkés tészta átlagos volt, az udon tésztás leves műfajában is ettünk izgalmasabbat, viszont az avokádós sushi jól sikerült.
Megosztom
Átlagos albán pékség -

Kabasi Pékség Kiskunlacháza

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. május 28.
A Kabasi pékség Kisnkunlacházán a szokásos albán választékot tartja, jómagam vettem egy kenyeret, egy virslis leveleset és egy szelet pizzát. Utóbbi kettőbe sikerült otthon életet lehelni a grillsütő segítségével. 870 forintot fizettem összesen, ami nem vészes ugyebár. Átlagosnak nevezném ezt a teljesítményt. Kiszolgálás és tisztaság rendben volt.
Megosztom
2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. május 28.
A Kapitány cukrászda Kiskunlacházán egy kifejezetten olcsó hely, a sütik többsége 300 és 500 forint között van. Fősodratú termékek ezek, engem nem hoznak lázba, de sikerült találni egyet, ami rokonszenvesnek tűnt, ára is magasabb a többénél, 500 ft körül volt. Piskóta alapú süti, mákkal és almával. Otthon ettünk meg a párommal, mindkettőnknek ízlett, mindenképp megérdemel négy pontot.
Megosztom
Kiemelkedő söröző -

Neked Csak Nyolc Budapest

2020. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. május 21.
Idén februárban két közeli jóbarátommal ismét beültünk a Neked csak 8 nevű egységbe. Valójában nem az én ötletem volt, én inkább engedtem a baráti unszolásnak, minden esetre jó ötletnek tűnt itt kivárni a délutáni szünet végét és a helytől nem messze működő Kicsi Japán esti nyitását. Dead Rabbitet (2 dl 890) ittunk a Monyótól és ÜPAt (4 dl 1280 ft), már nem tudom kitől talán a Hübristől, ezt két körben is.
Megosztom
Hangulatos kocsma -

Vidám Fiúk Kocsma Debrecen

2020. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. május 21.
Vidám fiúk
A Vidám fiúk egy rendkívül hangulatos „fával bélelt” kocsma Debrecen külvárosában. A kiszolgálás is kedves. Az italválaszték sok meglepetést nem tartogat, sörtémában a nagyiparinál is nagyiparibb Heineken vonalat nyomják, abból viszont tartják a jobbacskákat, melyek nem minden kocsmában kaphatóak, Krusovice, Apa, IPA.
Megosztom
Átlagos söröző -

Tavasz Söröző Ibrány

2020. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. május 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ibrány több mint 6000 fős Árpádkori település, amiről bevallom, nem hallottam, amíg nem utaztam át rajta. Megálltam egy útmenti sörözőben egy almafröccsre. Ez volt a Tavasz nevű egység. S ha már ittam almafröccsöt, 150 forint volt vettem elvitelre egy üveg Drehert is, erre 300-at fizettem. Mintha nem is kocsma lenne, hanem abc.
Megosztom
261 oldalon / 2605 találat


TérképX