DEndre étterem értékelései

Értékelései
27
252
2442
1426
0
8
13717

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

Jó kis büfé Nádudvaron -

Bázis Büfé Nádudvar

2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 12.
A Bázis büfé Nádudvaron korrekt átlagos büfé, ahová szívesen járnak a kispénzű egyetemisták (is). A választék a megszokott, az árak barátságosak, a kiszolgálás is rendben van. Ettünk gyros tálat, pizzát és rántott sajtot sült burgonyával, nagy adagot adnak olcsón, frissen, korrekt szinten megvalósítva. 3,5 pontot adnék, de hadd kerekítsünk felfelé.
Megosztom
Magas minőség nagyon magas áron -

Salon Étterem - New York Palota Budapest

2019. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. november 12.
A Salon étterem kiemelkedően jó élmény volt, amit leginkább ki kell emelnem, a világos egyedülálló beltéren túl, az a felszolgálás. Az üzletvezető, a sommelier és a pincérek is kifogástalanul végezték feladataikat, öröm volt Velük eszmét cserélni. Az ételek rendben voltak, nem mindegyik adta azt a katartikus élményt, amit az ember várna ebben az árfekvésben és amit a csillagos éttermeink egyébként adnak.
Megosztom
Jó kis hely összességében, de túlárazott -

Spíler Buda Budapest

2019. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. november 1.
A Spíler Buda alapvetően jó hely, de az árak helyenként abszurd módon megszaladtak. Egy Borsodi Mester írd és mondd 920 ft, negyedes Naturaqua 580, negyedes nagyipari üdítő a Fantától a Kóláig 680, ez észveszejtő. Ehhez képest néhány jól elkészített csirkeszárnyra az egyébként szintén túlzó 2000 ft már szinte elmegy.
Megosztom
2019. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. november 1.
Az idei Vince alkalmával mentem el a Mákos Guba nevű helyre, melyben már jártam egyszer, akkor egészen más volt a koncepció és a dizájn is. Étkezdéből bisztró lett. A beltér tetszetős, pubos. Ettem egy lazacot, drága volt (ha jól emlékszem 4200 ft) és amolyan bloggerkonyhás, képzetlen-amatőr-lelkes-jóindulatú produkció. Lényegében élvezetes, de azért az árért sok.
Megosztom
Jó kis hely -

Zsivány Budapest

2019. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 1.
A Zsivány remek kis hely, jó dizájn, Ugar sörök, kiváló sütemények, mint megtudtam, a Kedveskrémtől. Egy frissen préselt narancslevet kértem, reggel volt, meg egy sütit, az árukra nem emlékszem, a számláról, amit megőriztem, eltűnt az írás. Egy biztos, korrektnek ítéltem a díjszabást. Örömmel betérnék máskor is. Például kávézni, mert az ezúttal elmaradt.
Megosztom
Egyedi, különleges, színvonalas egység -

Czakó Kert Budapest

2019. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. november 1.
A Czakó kert a maga nemében egyedülálló multifunkcionális egység, egy helyen minőségi pékség, fagyizó, önkiszolgáló kert-bisztró, kiemelkedő desszertszalon, reggeliző, piac és hagyományos étterem. Mint a honlapról megtudhatjuk, ez a Tabán legöregebb fennmaradt épülete, a Naphegy egykori vincellérháza szőlőskerttel, borospincével, ahol saját borok érlelődnek.
Megosztom
Szeretnivaló egyszerű egység -

Strand Büfé Nádudvar

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 31.
A nádudvari Strand büfé télen elviteles kifőzdeként üzemel. Hagyományos, közkedvelt fogásokat kínálnak, jómagam rántott karfiolt kértem tartármártással és sült burgonyával. Mivel az árakat meglepően alacsonyra pozicionálták, s vélhetően kellően ismertek a helyiek körében, igencsak népszerűek, sorba kellett állni, hogy megkapjam az ételemet.
Megosztom
Átlagos kocsma -

Bisztró Nádudvar

2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 31.
A puritán nevet viselő Bisztró Nemesnádudvaron valójában kocsma, ételeik nincsenek egyáltalán. Az italfront a kommersz nagyipari termékekből áll. Kőbányai sört csapolnak. Jómagam egy kis Unicumot kértem és 2 dl szódát, fizettem 310 forintot, pontosabban ennyiről szólt a számla. A beltér egyszerű, kopottas. A pult mögött szemrevaló, fiatal, rokonszenves leányzó.
Megosztom
2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 31.
Az Ulveczky cukrászda Nádudvar egyetlen cukrászdája, ha minden igaz, legalábbis sem a neten sem a valóságban nem sikerült másikat találnom. Nem csoda, hogy látogatott. Idén január 5-én reggel néztem oda be, s igen sokat kellett sorba álljak annyiran rendeltek tortát. A pult még üres volt részben, nem pakoltak még ki mindent.
Megosztom
Gyengécske kocsma -

Ökörszem Presszó Győrtelek

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 30.
Az Ökörszem presszó Győrtteleken az átlagnál lerobbantabb falusi kocsma. Nem teszem a nem ajánlott kategóriába, mert bizonyára megtalálja a maga közönségét és az megy be ide, aki jól érzi itt magát. Az italfront a szokásos kommersz, van csapolt Borsodi, korsónként 300 forintért, ami kifejezetten korrekt ár.
Megosztom
245 oldalon / 2442 találat


TérképX