DEndre étterem értékelései

Értékelései
31
300
2752
1567
0
10
15566

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

Jó kocsma, helyi borral -

Bacchus Borozó Lakitelek

2017. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. május 3.
Mindig megvan annak hangulata, amikor egy kocsmában a hely tulajdonosának sörét, borát vagy pálinkáját ihatjuk. Sajnos ez messze nem általános modell. A lakitelki Bacchus a ritka kivételek egyike. A beltér akár hangulatosnak is mondható, lambéria, gerendás mennyezet, amit meg tovább szépít a kedves pultos és az, hogy helyi bort ihatunk potom pénzért, zavarba ejtően kedvező áron.
Megosztom
Pizza házhoz - jó áron -

PizzaBox Lakitelek

2017. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. május 3.
A Pizza boksz Lakiteleken belül méltán népszerű egység, egyelőre házhozszállításra specializálódtak. Mint megtudtuk, tervben van a beltér helyben fogyasztás céljára való kiképezése. Forgalmaznak kiváló natúr gyümölcsleveket is baráti áron. A pizzák is jó néznek ki, ízletesek és áruk is kedvező. A kiszolgálás nagyon kedves, udvarias, szívélyes.

Megosztom
Átlagos bár -

Olimpia Bár Lakitelek

2017. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. május 3.
Az Olimpia egy átlagos presszó-kocsma Lakitelken. A választék a megszokott, nem okoz meglepetést sem a töményfront, sem a borok, sem a sörök műfaja. A beltér sem különösebben hangulatos, a kiszolgálás viszont ottjártunk idején kedves volt. Egy mátrai rosé fröccsöt ittam Bárdos Benjámin Gróf Nagyrédei sorozatából. A rosé fröccs nagy divat, de attól még jó lehet.
Megosztom
Egyszerű kocsma -

Szeszmenhely Lakitelek

2016. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. február 21.
A Szeszmenhely Lakitelek egyik kultikus kocsmája, a falakat és a plafont nádborítás fedi, a belső tér barátságosságához az is hozzájárul, hogy a kocsmákban megszokott hideg csempe helyett hajópadlószerűség van a talpunk alatt. Tartanak biliárdasztalt és csocsót is. A kocsma befogadóképessége elég nagy, több termük is van.
Megosztom
Hangulatos, szeretnivaló presszó-cukrászda Lakitelken -

Anna Presszó Lakitelek

2017. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. február 9.
Az Anna presszó az egyik legjobb hely Lakitelken. A kiszolgálás kedves, a beltér hangulatos, az árak nagyon barátságosak. Kóstoltunk háromféle rétest, ezek ízletesek, háziasak voltak, ittunk egy deci Gróf Nagyrédei bort (itt Bárdos Benjámin volt a főborász, talán ma is az, több ízben jelölték az Év Bortermelője titulusra) valamint kértünk még egy hidegkomlós Drehert, amit a nagyipari sörök doméniumán belül a legélvezetesebb nedűnek tartok.
Megosztom
Egyszerű kocsma Lakitelken -

Csillag Presszó Lakitelek

2017. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. február 9.
A Csillag presszó egyszerű, őszinte kocsma Lakitelken. Számomra fontos erénye volt, hogy adnak piccolo sört is, nem tudom, min múlik, vélhetően az üzletpolitika része, de azt vettem észre, hogy Borsodiból, amit itt is csapolnak kap az ember két decit, Soproniból nem kap. A piccolo borsodi 150 forint volt, (ha többet kérünk valamivel jobban járunk, 200 ft a 3 deci, 300 az 5 dl) és iható.
Megosztom
Jó kis útmenti bár Lakitelken -

Drink 46 Lakitelek

2017. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. február 9.
A Drink 46 a nem különösebben fantáziadús nevét arról az útról kapta, melynek mentén fekszik s melynek átmenőforgalma biztosítja a közönségét. Jó nagy parkolójuk is van, másképp aligha tudnak működni. A kiszolgálás kedves kommunikatív. A szokásos kommersz italokat kínálják, minden műfajban, olcsón, szóda 10 ft, sör (fél literes) 270-300 között, beleértve a Becks-et s a Stella Artoist-t is, egyedül a Staroprament 380, capuccino 250, forró csoki 350.
Megosztom
Remek étterem Lakitelken -

Tőserdei Pálinkaház Étterem Lakitelek

2017. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. február 9. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A nemrégiben Lakitelken járva alkalmam volt a Honti Attila helybeli vállalkozó által életre hívott modellértékű étterem, a Tőserdei Pálinkaház kiváló ételeit megkóstolni.
Megosztom
Hangulatos kocsma Lakitelken a vasútállomás mellett -

Víg Bakter Pizzéria Lakitelek

2016. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. január 19.
A leghangulatosabb kocsmának Lakitelken a vasútállomás melletti Víg baktert ítéltük, ahol egyébként lenne mit javítani a borválasztékon. Viszont század eleji vasúti kocsik atmoszférája annyira megejtő, hogy ide bizton visszatérünk, ha Lakitelekre vezet az utunk, legfeljebb iszunk Pincegyöngye feliratú Duna-Tiszaközinek mondott „Magyarország” eredetmegjelölésű (még ez sem biztos, nem csodálkoznék, ha olasz tömegbor lenne a palackban) elég silány bor helyett valami élvezhető töményet, például Unicumot.
Megosztom
Barátságos hely a lakitelki Tisza-holtág partján -

Sarokház Étterem Lakitelek

2015. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. január 19.
Idén két ízben is megfordultam Lakitelken, ahol első ízben gyűltek össze azok, akik a mai Magyarország jogi politikai alapjait megrajzolni igyekeztek. Szokás szerint megkértem vendéglátómat, hogy vezessen körbe a település kocsmáin. Első meglátogatott egység a Sarokház étterem volt a Tisza holtágának festői partján, a strand mellett.
Megosztom


TérképX