DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
286
2635
1528
0
10
14842

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

Hangulatos mádi kocsma -

Unicum Presszó Mád

2016. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. október 4.
Ritka eset, de előfordul, hogy úgy megyek be egy kocsmába, hogy meg vagyok arról győződve, hogy ez az első látogatásom ott, miközben már jártam valamikor arra. Idén nyáron azért mentem be az Unicum presszóba, hogy ez a hely is ki legyen pipálva, majd a teljesen véletlenül régi fotókat nézegetve vettem észre, hogy öt évvel ezelőtt már voltam ott egy jeles borász barátommal.
Megosztom
Világszinten kimagasló pincészet -

Royal Tokaji Borászati Zrt. Mád

2016. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. október 4.
A Royal Tokaji egy igazi mintabirtok, a legjelentősebbek egyike. Hosszú ideig Á. K. készítette a borokat, de mivel a tulajdonosok nem fogadták el, hogy a főborász saját pincészetet is vezessen, elváltak az útjaik. A borok minőségén nem éreztem a változást. A pincészet Mád egyik fő utcájában található, történelmi levegőjű épület ez is, mint nem egy ezen a csodás településen.
Megosztom
Világszínvonalú borok patinás, történelemi levegőjű helyen -

Barta Pince Mád

2016. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. október 4.
A Barta pince a legendás Öreg Király dűlőben gazdálkodik, boraik világszinten képviselik a csúcsminőséget. Ottjártunk idején a borász, H. A. jelenlétében a tulajdonos veje mutatta be a borokat, aki barista és sommelier egy személyben. A teljes spektrumot megkóstoltuk, egyik bor jobb volt a másiknál, legyen szó száraz furmintról vagy Aszúról.
Megosztom
Átlagos kocsma jó helyen -

Gerendás Söröző Mád

2016. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. október 4.
A Gerendás kocsma Mád egyik alapintézménye, stabil pont az Unicum presszóval és a Kacsa Kocsmájával alkotott háromszögben. Abszolút semmi extrát nem ad, nekem mégis jó élményként maradt meg, mert olyan emberekkel voltam itt, akikhez nagyon ragaszkodom.
Megosztom
Életre szóló komplex élmény -

Mádi Udvarház Mád

2016. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. október 4.
A Mádi udvarház Magyarország egyik legjobb étterme, nem véletlenül jutalmazza több éve a Gault Millau kalauz 14 ponttal. A séf H. G. , aki állítólag az egyetlen magyar konyhafőnök, aki elvégezte a Bocuse akadémiát. A beltér pazar, lenyűgöző, a terasz festői, a kiszolgálás kifogástalan, pincérünk egyébként a borászként ismert Sz. D.
Megosztom
Kifogástalan hely, csúcsélmény -

Demetervin Mád

2015. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 26.
A Demetervin pincészet alapítója Demeter Ervin, működtetője Demeter Novák Endre. A festői környezetben fekvő, építészetileg is emlékezetes pincészetnél hangulatos kóstolóteremben várják a bortúrázókat, előzetes bejelentkezés alapján. A pincészet mindenese Demeter Endre jól kommunikál, érdekfeszítő minden mondata.
Megosztom
Csúcshely Mád kapujában -

Első Mádi Borház Mád

2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 26. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az Első Mádi Borház egy kitűnő borozó, még pontosabban borbár, ahol minden a helyén van. Remek a pozicionáltsága is, Mádra érkezve ezt az épületet látjuk meg először. Lenyűgöző, ahogy itt összegyűjtötték a környék legjobb borait, van egy külföldi tételük is, egy chilei terroirbor, hogy miként került a sok tokaji bor közé, nem tudni.
Megosztom
Kifogástalan, lenyűgöző, nehezen szavakba önthető -

Percze Étterem Mád

2016. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 26. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Percze olyan étterem, melyből minden jelentős bortermelő településen szükség lenne egyre. Kicsit olyan “megvalósult álom“-jellege van. Feltételezhetően mind a tulajdonosok, mind a gasztroturisták szemszögéből. Az utóbbiért kezeskedem. Ebédmenüjük verhetetlen, 2 fogás 1500, 3 fogás 1800, ha netán négyet kérnénk, 2100.
Megosztom
Életre szóló csúcsélmény -

Szepsy Pince Mád

2015. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 25.
Vannak emberek, akik életfilozófiájukkal, az általuk hirdetett értékekkel, hitükkel és kitartásukkal kivívják nemcsak a saját szakma, de úgyszólván az egész társadalom tiszteletét. Szólok nyilván azokról, akik benne vannak a közösség szellemi vérkeringésében, nyitottak a valódi értékekre s tudatukat nem a kereskedelmi média formálja kockásra.
Megosztom
Ötből öt, ehhez kétség nem férhet -

Tokaji Borbarátnők Borboltja Mád

2016. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. január 12.
Mád egyre több vonzó turistacélpontot mondhat magáénak a kiváló pincéken túl. Mert, ugye, az nem kétséges, hogy a tokaji borvidék legjelentősebb borászati központja Mád. Vannak Mádon kívül is kiemelkedő borászok, de a legtöbb csúcsborászat itt működik. A borászatokon kívül ott van a Mádi udvarház, az Első Mádi borház, a Tokai Aszú látványközpont (vagy ahogy hívják) s most a Tokaji Borbarátnők boltja, mely szaküzlet és borozó egyszerre.
Megosztom
2 oldalon / 11 találat


TérképX