DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
283
2595
1493
0
9
14536

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre nyíregyházi értékelései

2018. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. július 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A tavaly nyílt Hedonist étterem nevével a Dining Guide Top100 kalauzban találkoztam először. Örömmel olvastam, hogy a séf Pataky Péter, akinek konyháján már sokszor étkeztünk a debreceni Ikonban valamint a fővárosi Meatologyban. A hely beleilleszkedik a gasztro-forradalom fősodrába, amit neveznek egyesek újhullámnak is.
Megosztom
Átlagos pékség -

Vela Pékség Nyíregyháza

2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. október 17.
A Vela pékség Nyíregyháza vendéglátóipari mini-negyedében működik a plaza mellett, a Dózsa György út elején, ahol egyik hely veri le a másikat. A választék a pékségekben megszokott, jómagam egy mákos pite erejéig csábultam el, 179 forintban került, nem volt rossz, kiugró sem. A célnak megfelelt, a desszertet az előző helyen mellőztük, jó volt végül az étkezést egy mákos süteménnyel zárni.
Megosztom
2016. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. október 16.
A Café Noir egy jónak mondható kávézó-söröző Nyíregyháza szívében. A borválaszték a manapság már main streamnek mondható igényes magyar borászatok nedűire alapoz, sörben a nagyipari vonalat nyomják. Jópofa a közösségi oldalukon a fotó, mely az utcára kiállított fekete reklámtáblájukról készült, amin a felirat így szól: “A Réz Angyal már járt nálunk, hozott nektek szilvát, málnát, kajszibarackot.
Megosztom
2016. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. október 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ritka jó élmény volt hallgatni Vinkó József műsorát a minap, amikor arról számolt be, hogy mekkora siker volt a magyar gasztronómia élcsapatának bemutatkozása San Sebastianban. Megszólaltatták Ruprecht Lászlót is, a Stílusos Vidéki Éttermiség nevű szervezet kulcsszereplőjét, aki egymaga 4-5 étteremért felel.
Megosztom
Átlagos, fősodratú cukrászda -

Károlyi Cukrászda Nyíregyháza

2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. október 16.
A Károlyi cukrászda egy hagyományos, fősodratú sütiző, nem messze Nyíregyháza központjától. Sajnos nem volt már kapacitásom egy egész süteményt megenni, társam pedig a fekete erdőre szavazott, holott látni lehetett, hogy az nem fog nagy élményt nyújtani, nem is nyújtott. A műfajban ilyen rosszat nem ettem még, az az igazság, fojtós, a krém érdektelen, összességében nagyon gyenge volt s nem is volt sok köze az eredetihez.
Megosztom
Átlagos korrekt presszó -

4-es számú Presszó Nyíregyháza

2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. október 16.
Retro a javából, maga a neve is olyan, mint az “Akácfa utcai 37-es italkimérésé”, remélem jól idéztem. Az italkínálat kommersz, a beltér kissé fantáziátlan, de legalább tiszta, igaz, hogy a tipikus kényelmetlen presszós vasszékek helyett itt barátságos támlás fapadok vannak s a vászon terítő is az átlagnál nagyobb fokú igényességre utal.
Megosztom
Átlagos kocsma nagyon kedves pultossal -

Bronz Pub Nyíregyháza

2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. október 15.
A Bronz pub volt az egyik találat, amikor nyíregyházi kirándulásunk előtti napon rákerestem a város kocsmavilágára. Megelégedéssel nyugtáztam, hogy ez is a Dózsa György úton van, ha nem az elején, hanem a 63-as szám alatt. De sosem ért a gyaloglás két kocsma között. Nagyon kedves kiszolgálás fogadott minket, hamar megtudtuk hogy a pultos hölgy nagy Erdély-járó, minden évben eljön hozzánk, Kézdivásárhely a kedvence.
Megosztom
Kiemekedően jó hely Nyíregyházán -

Dózsa Delikátesz Nyíregyháza

2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. október 15.
A Dózsa deli nagyon hangulatos, igényes és jó hely, mindenféle minőségi kézműves terméket tartanak. Persze változóak az árak, 580 forint egy Bernard sörre (betét nélkül) igen baráti, viszont 2000 ft a Sriracha chili szószra, elég sok. A frissen préselt narancslére 500 forintot kérnek, ami teljesen rendben van, én azt kértem.
Megosztom
Egyedi hangulatú söröző jó csapolt sörrel -

Blues Café Nyíregyháza

2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. október 15.
A Blues cafében megfordultunk már egy ízben, most azért tértünk vissza, mert a Nyíregyházát megcélzó gasztroturnénk előtt dokumentálódtam a világhálón és célirányos kereséssel (kézműves sör, borbár stb) azt is megtudtam, hogy itt kapható a soproni sörgyárnak az APA azaz American Pale Ale nevű söre, melyről a sörbúvár blogon volt szerencsém részletes jellemzést olvasni.
Megosztom
Korrekt, átlagos kocsma Nyíregyháza szívében -

Yes Söröző Nyíregyháza

2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. október 15.
A Yes söröző átlagos, egyszerű kocsma Nyíregyháza szívében. Mifelénk, Aradon Temesváron a “shot” alatt általában 2 cl tequilát értenek, tisztán, ez Magyarországon másként van, ezzel először egy Zichy Jenő utcai kocsmában találkoztam, Diving volt talán a neve. A Yes sörözőben is szép nagy betűkkel van kiírva, hogy SHOT.
Megosztom
3 oldalon / 27 találat


TérképX