DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
283
2595
1493
0
9
14536

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre tokaji értékelései

Végre egy igazán jó étterem Tokaj városában -

LaBor Bistro Tokaj

2018. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. május 1.
Ötletes, korszerű, de ugyanakkor tetszetős és otthonos a beltér, fantáziadús, felkészült, kreatív a konyha, remek a szezonális ételkínálat, szakszerű és udvarias a kiszolgálás. Az állandó étlap mellett van izgalmas napi ajánlatuk is, mi ezt kóstoltuk végig egy desszert mellett, ami az állandó étlapon szerepelt.
Megosztom
Hangulatos borozó hamisításgyanús borral -

Vajthó Pince Tokaj

2015. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. november 18.
A Tisza és a Bodrog egybefolyásánál egy sor vendéglátóipari egység működik, halsütő lángosos, gyrosos és egy borozó is. Ennek a rusztikus, meghitt hangulatát nagyon szerettem, akkor is, ha a tisztaság tekintetében hagyott a hely némi kívánnivalót maga után. Mivel volánnál ültem s mustjuk a kiírás ellenére sem volt, vettem két liter bort, aminek tiszta volt az illata, csak semmi furmintosság nem volt benne, holott furmintként árulták.
Megosztom
Azt sem tudja a pultos, hogy mi az a "dugós" bor -

Vaskó Borpince Tokaj

2014. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. november 18.
A Vaskó borozóról s a hozzá tartozó vendégházról már megemlékezett az egyik borhoz értő blogger olyan címszó alatt, hogy „Akik naponta megölik Tokaj”. Tény és való, hogy amikor pár éve ott laktunk a vendégházukban, bizony mi is borhibás bort kaptunk. A borozóban pedig tiszta véletlenül dugósat. (Ez a parafa betegségéből adódik, TCA fertőzésnek is mondják.
Megosztom
Drága hal, fojtós, kiábrándító palacsinta -

Sült Halak (Taverna Étterem) Tokaj

2015. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. november 18. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Tokaj kapujában, a Bodrog és a Tisza összefolyása feletti híd tokaji hídfőjénél fekvő halsütőben volt már szerencsém enni egyszer, jó pár évvel ezelőtt, akkor nagyon élveztem potom pénzen való keszegezést és a csodás kilátást. Most épp egy hekket sütögettek ügyesen, aminek kilóját 5000 forintért mérték, gyorsan ki is számolták saccra, hogy a nagyjából negyven dekás haldarab 2000 forintra jönne ki.
Megosztom
A maga műfajában jó hely -

Lángos-Mester Büfé és Gyros Sütő Tokaj

2015. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. november 18.
A Tokaji Lángosmester Büfé, mint az üzlet belterében kitett diplomája tanúsítja, bekerült egy közönségszavazáson a lángosozó-verseny Top tízébe. A lángost frissen sütik, ezért kicsit várni kell, de megéri. Ettem már könnyebbet, foszlósabbat, de ez is rendben volt. A beltér, mondjuk úgy, hogy nem giccsmentes.
Megosztom
Remek borozó Tokajban, amit akkor is nyitva találtunk hétvégén, amiikor majd' mindenki zárva tartott. -

Böne Borozó Tokaj

2015. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. november 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Böne borozó a legjobb helyek egyike Tokajban. Hangulatos a beltér és a kerthelység, kedves a kiszolgálás, van egy sor tétel kimérve is, beleértve kifejezetten jó borokat. Összesen van vagy 30 tételük decire, mind a hagyományos vonal képviselőitől, mind pedig az „új hullámosoktól”, kezdve a Puklus vagy a Tornyos borháztól elegészen a Majorosig vagy a Béresig.
Megosztom
Jó hely ez annak, aki szereti :) -

Szandi Presszó Tokaj

2015. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. november 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Szandi presszóban megállt az idő. Legyen szó berendezésről, törzsközönségről, kiszolgálásról, itt az utóbbi évtizedekben semmi nem változott, az árak sem nagyon. Egy deci iható bor decije száz forint alatt, szóda szinte ingyen. Főznek kávét is, de mi inkább fröccsözünk, ha betérünk. Szerethető hely ez, őszinte, nem kínál semmi extrát nem is ad semmi extrát.
Megosztom
Hangulatos pub változó hangulatú kiszolgálással -

Veresszekér Biker's Pub Tokaj

2015. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2015. november 17.
A Veresszekér Biker’s Pub Tokaj egyik leghangulatosabb kocsmája. Nincs túl sok belőlük, de erősebb mezőnyben is megállná a helyét. Itt inkább pincék fogadják a betérőt, pubok, kocsmák alig vannak. A Biker’s Pubban többször is megfordultunk, történt olyan is pár éve, hogy a kis hölgy alig akart beengedni nyitvatartási időben, azzal, hogy már zárni akart.
Megosztom
Ajánlom, kivéve a "harcsaételeket" -

Bonchidai Csárda Tokaj

2014. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. november 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Tiszta szerencse, hogy mezei kulináris kalandozóként nem kell állást foglaljak a fine dining versus magyar csárdák mesterségesen keltett konfliktusban. Mindkettőt lehet jól, odafigyeléssel, igyekezettel, szeretettel vagy rosszul, hatásvadászatra, extraprofitra ácsingózva, filléres, gyenge alapanyagokat felhasználva csinálni. A Boncida csárda vegyes élmény volt.
Megosztom
2015. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2015. november 16.
A Tokaj Kávépörkölő Manufaktúra az általunk egyébként is kedvelt Erzsébet pince vállalkozása, ahol a pincészet borain kívül kínálnak forró csokit, süteményt, s ízletes kávékat. Mi pont ezeket rendeltük. Jómagam szívesen ittam volna bort, de még hátra volt pár kilométer Tállyáig. A beltér izléses, hangulatos, jó érzés itt üldögélni.
Megosztom
2 oldalon / 11 találat


TérképX