DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
288
2645
1530
0
10
14898

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

Jó burger jó áron -

Pajta Street Food Békéscsaba

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. március 18.
A Pajta nevű burgerezőt – mely tényleg egy hajdani pajtában működik Békéscsaba Gyula felőli bejáratánál - évek óta nézegetem, végül tavaly június elején sikerült itt megállni egy burgerre. 1290 ft volt, a minősége pedig abszolút korrekt. A kiszolgálás rendben, tetszett a dizájn is. Nem lenne ellenemre, hogy valamikor még betérjek ide.
Megosztom
Továbbra is csúcsélmény -

Kisvendéglő a Hargitához Békéscsaba

2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 6.
Mivel Aradhoz legközelebb eső anyaországi városok Gyula és Békéscsaba, ide gyakrabban jutunk el, mint mondjuk Egerbe. S e két városban igazán jó hely három van: a Patrióta, a Hargita és a Veszely csárda. A Hargitába idén is elmentünk, ezúttal is öten, csak a felállás volt más, mint tavaly.
Megosztom
Barátságos áron átlagos étkek -

Kornélia Grill & Bar Békéscsaba

2017. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 23.
A Kornéliába egy baráti társasággal ültünk be, akkor takarították össze a délutánba nyúló déli brunchot, amit sajnáltunk, de tudomásul vettünk. Azt még jobban sajnáltuk, hogy volt olyan eleme az étkezésnek – például a rántott sajt - mely nem frissen készült, ha a délire lesütött sajtot tették a tányérra.
Megosztom
Legjobb söröző Békéscsabán -

Kupak Kézműves Sörház Békéscsaba

2018. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 22.
A Kupak nevű kézműves sörözőbe évente legalább egyszer beülünk, mert ha már ott vagyunk a soha ki nem hagyott Kolbászfesztivál alkalmával Csabán, akkor szinte kötelező ide is ellátogatni. Legutóbbi írásban is rögzített látogatásunk óta két dologban is fejlődtek.
Megosztom
2018. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. június 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Miután a tavaly őszi megnyitón fergeteges sikert mondhatott magáénak a Veszely csárda stábja, jómagam és barátiam is elhatároztuk, hogy elmegyünk még oda formális étterem-látogatásra is. Előbb az aradi Tulipán tulajdonosa látogatta meg őket egy baráti csapattal Márton nap alkalmából, elégedetten távoztak, persze apró bakik akadtak (pl.
Megosztom
Békéscsabai csúcssöröző, jó kiszolgálással és háttérzenével maga lenne a tökély -

Kupak Kézműves Sörház Békéscsaba

2016. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. június 8.
A békéscsabai Kupakban tavaly voltam először a Kolbászfesztivál alkalmából. Az igazság az, hogy sok nekem egész nap lődörögni a vásárban, ezért mindig kisétálok a városba is. Nem ritkán fel is fedezek egész jó helyeket ezeken a portyákon, mint például a legutóbb egy minőségi csokoládézót és a Kupakot.
Megosztom
Kelet-Magyarország egyik legstabilabb, legotthonosabb, leginkább szeretnivaló vendéglője -

Kisvendéglő a Hargitához Békéscsaba

2016. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. március 6. - 7 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A “Kisvendéglő a Hargitához” lassan-lassan kedvenc vendéglőnkké avanzsál. Nem állítom, hogy itt főznek a legjobban országos szinten, de azt igen, hogy kiemelkedő a konyha, és azt is, hogy itt minden együtt van, ami nekünk fontos.
Megosztom
2014. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. november 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Megvan a maga hangulata fedetlen, talponálló italkiméréseknek is, melyek közül nehézsúlyú alkoholisták tömörülnek. Ilyen az Árnyékos büfé is, mely békéscsabai piac kevésbé forgalmas hátsó során található. A kiszolgálás kedves, az italt üvegpohárba kaptuk, a pultos hölgy azt is megengedte, hogy italainkkal elmenjek az 50 méterrel arrébb található lángososhoz.
Megosztom
Szarvasi kézműves sör baráti áron -

Kepi Söröző Békéscsaba

2014. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. november 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A békéscsabai piac igen jó élmény volt. Míg a budapesti csillogó villogó vásárcsarnokban, amikor legutóbb szétnéztem, szinte kizárólag mindenféle adalékanyaggal telenyomott kolbászt leltem, ellentétben a csabai két csarnokkal, mely egymás mellett van. Ott alapjárat a tisztességes alapanyagokból készült kolbász. Nem is találtunk egyebet.
Megosztom
Jó hely lett a Szamosból költözés után -

Szamos Vendéglő Békéscsaba

2014. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. november 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kedveltem a Szamos vendéglőt az Andrássy úton, mindig volt friss hal. Jobban örvendtem volna, ha adnak valami alkoholos italt is, annak meg pláne, ha nem használtak volna pangasiust harcsa helyett. Nem tudom, hogy ez mennyire volt időszakos, minden esetre előfordult velem. A fokhagymás pontyot nagyon szerettem, nem volt rossz a halászlé sem.
Megosztom
2 oldalon / 19 találat


TérképX