DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
284
2607
1509
0
9
14692

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre budaörsi értékelései

Remek kocsma beszélgetni, sörözni, üldögélni -

Zsíros Kenyér Pub & Gastro Yard Budaörs

2016. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. február 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kifelé tartottunk Budaőrsből, amikor elhaladtunk a Zsíros kenyér mellett, amit igazság szerint a remek neve miatt már befelé is szemrevételeztem. Szerencsére társaim s köztük a sofőr is (hatvanas évei második felében járó bohém ember), akinél nem volt sem jogosítvány, sem autópapír (de azért vígan itta a sört, na jó, nem sokat, csak annyit, amennyit mondjuk Németországban lehet) belement abba, hogy megálljunk még egyszer a Komló és tehén után.
Megosztom
Kiemelkedő kézműves söröző Budaőrsön -

Komló és Tehén Budaörs

2016. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. február 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Budaőrsre is elért a kézműves sörforradalom. A Komló és tehén nevő egység a legjobbak közül való a választékát illetően, nemcsak az unalomig ismert márkákat tartják, hanem egy sor olyat is, amiről a sörőpiacot folyamatosan pásztázó ínyencek (ide sorolom magamat is) sem hallottak. Választottunk négyen négy remek, izgalmas sort, amit még megfejeltünk egy palackkal.
Megosztom
Megbízható, jó hely -

Aromi Étterem és Pizzéria Budaörs

2013. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. október 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az Aromi pizzeriát kifejezetten kedvelem. Kulinárisan is, meg egyébként is. Gyerekbarát hely, tartanak játékokat, amivel le lehet foglalni a kölköket, míg az ember az ételekre vár, korrekt olasz ízeket hoznak, jó a pizza, tésztája is, meg a feltétek is rendben vannak. Pasta témában is jót alakítanak, egyik kedvencemet, a fekete kagylót is remekül készítették el.
Megosztom


TérképX