DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
284
2607
1508
0
9
14692

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre egri értékelései

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. január 16.
A Fúzió borbárt a legendás, 2005-ben elhunyt magyar bor-ász, Gál Tibor gyermekei üzemeltetik. Pazar a hangulata, kár megpróbálkozni a leírásával, látni kell. Mind a beltér, mind a terasz rendkívül megnyerő. A kiszolgálás kedves, a borválasztékot a saját borok teszik ki. Kínálnak hideg borkorcsolyákat is.
Megosztom
Átlagos konyha, többnyire kedvező árak -

Hárs Kisvendéglő Eger

2018. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 23.
A Szépasszonyvölgyben egyre több jó borász nyit pincét, legutóbb Demeter Csaba, az egriek egyik fenegyereke nyitott itt borbárt. Azt reméltük, hogy enni is tudunk ott, ez nem jött be, így miután megittunk egy rosét, a Hárs vendéglőbe ültünk be. A halászlé (1500) leve ízletes volt, benne jó állagú tengeri hal, ami nem pangasius, talán nílusi sügér.
Megosztom
Jó kis fagyizó -

La Créme Eger

2017. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. június 23.
Az igazság az, hogy az önkiszolgáló fagylaltozók rendszerét, melynek keretében mindenféle öntettel elláthatjuk a magunk által összeállított fagykompozíciót és szórhatunk rá bármit, nem érttetem meg az elején, idén Miskolcon esett a tantusz, hogy bármennyi extrát lehet rátenni, azt csak súlyban mérik.
Megosztom
Csillagos 5x5 -

Brumbrum Eger

2018. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. április 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az érdekes nevű egri egység, mely a szakmában már nevet szerzett Macoknak a kistestvére, bár büféként határozza meg önmagát, bekerült a száz legjobb étterem közé a DiningGuide kalauzban. S méltán.
Megosztom
Eger legjobb sörözője -

Zöld Pecsét Kávézó és Borbár Eger

2016. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. január 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egerben négy hely van - legalábbis helyi sörrajongó barátom szerint – ahol minőségi kézműves sört adnak: a Zuzmó, a HBH, az Öntöde és a Zöld Pecsét. A minap ezutóbbit is célba vettük miután a többi már ki volt pipálva. Kellett kicsit gyalogolni, a Zöld pecsét nincs a történelmi belvárosban, de megérte a kis esti séta.
Megosztom
A maga műfajában egész jó kis hely -

Corner2 Streetfood Eger

2016. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. január 11.
A Corner 2, akárcsak “testvére” a Corner Eger szívében található, a Bíboros nevű kocsma tőszomszédságában. Jókedélyű, kedves fiatalok vezetik. Kértünk egy hamburgert, egy burgonyakrémlevest továbbá roston sült sajtot salátával. A hamburger zsemléje nagyobb volt a kelleténél vagy a hús kisebb, nézőpont kérdése, minden esetre a kettő nem volt arányban.
Megosztom
Szerethető, fiatalos kocsma Eger belvárosában kommersz italkínálattal -

Bíboros Eger

2016. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. január 11.
A Bíboros egy 2008-ban alapított kocsma Eger szívében, amit főleg fiatalok látogatnak. A világítás visszafogott, a dekorációnak vannak megnyerő elemei, néhány kép például a falon, mely a régi Egert ábrázolja. Maga az ikonikus figura, egy szerzetes, aki sört iszik, a kocsma kvázi-névadója is megjegyezhetővé és vonzóvá teszi az egységet.
Megosztom
Csúcskávézó Egerben figyelemre méltó borválasztékkal -

Depresso Kávézó és Bár Eger

2016. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. január 11.
A Depresso az egyik kávézó, mely bekerült az országos szinten számon tartott 40 kiemelkedő egység közé a Gault Millau kalauz 2016-os kiadásában. (Egerben egyébként három kávézó is örvendhet e megtiszteltetésnek. )
Egerben járva nyilván nem hagytuk ki e jeles műintézményt, annál is inkább, hogy egy kedves borász barátunk is ajánlotta, sőt, jelezte, hogy ő maga is eljön majd a helyszínre ha odaérünk.
Megosztom
Átlagos kocsma, késői nyitvatartással -

Békafütty Söröző Eger

2016. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. január 11.
A Békafütty azon helyek egyike, ahová az ember azért megy be, mert még nyitva van, miközben szinte minden egység bezárt. Egyébként abszolút semmit nem nyújt pluszba, sem hangulatban, sem italválasztékban, sem kiszolgálásban. Mégis megmarad jó emlékezetünkben, annak a játéknak köszönhetően, melynek keretében az ember kifizet 290 forintot, s utána kihúz egy cetlit, ami eldönti, hogy mit kap a pénzért.
Megosztom
Barátságos borozó Egerben, ahol Simon József borait mérik ki -

Belvárosi Bor- & Pálinkaház Eger

2015. augusztusban járt itt
Értékelt: 2016. január 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Belvárosi borozó jó nagy betűkkel hirdeti, hogy Simon József borait mérik ki. Ez elég volt ahhoz, hogy bemenjek. Simon Jóska a legjobb egri borászok egyike, aki emberileg is akkora lélek, amilyet nagyon keveset ismertem meg közel félévszázados életemben. S ahol az ő borait kimérik s ezt hirdetik, ott valamit kell fogyasztani.
Megosztom
3 oldalon / 26 találat


TérképX