DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
283
2595
1494
0
9
14536

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre esztergomi értékelései

Jó élmény egy átlagos helyen -

Múzeumkert Étterem & Koktél Bár Esztergom

2016. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. június 1.
A Múzeum étteremben egy nagyon kellemes estét töltöttünk el meghitt társaságban a fiammal és egy kedves helyi ismerősömmel. Az étlap tipikus magyar-olasz, csábított több fogás is, például a pontyhalászlé, amit 1590 forintért mérnek vagy a sült csülök lyoni hagymával, de mivel aznap már sokat ettünk, olyat választottunk, amit könnyen el lehet vinni, egy pizzát, ami korrekt volt, izgalommentes, tipikusan középeurópai, tehát nem vékony tésztájú, de nem is az amerikai pizza hut zsáner.
Megosztom
Sok jóból kiváló - egyedi, igényes hely -

Kaleidoszkóp Ház Kulturális Központ - Artbisztró Esztergom

2016. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. június 1.
A Kaleidoszkóp nevű esztergomi helyen már megfordultunk egy ízben két esztendeje, ugyanazon alkalomból, a garamkövesdi borversenyről hazafelé tartva. Akkor is megnyert a lezser otthonos, meghitt dizájn, a könyvek dekorációs alkalmazása, az izgalmas választék. Most ismét betértünk, főleg azért, hogy helyi vendéglátónkkal kóstoltassunk pár kézműves sört, ami sikerült is.
Megosztom
Jó kis kocsma, egyedi hangulat -

Zöld Gyík Esztergom

2016. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. május 30.
A Zöld Gyík nevű helyre a Koriander után mentünk be egy jó fröccs kedvéért. Velünk szemben egy békés hajléktalan üldögélt, miután kiment, a pultos légfrissítőt fújt. Én nem éreztem ennek szükségét, de lehet, hogy adott pillanatban hozzá közelebb volt. Az italválaszték elég szegényes, de azért találtunk iható bort, konkrétan a Varga pincészet roséját, ami meglepően jóra sikeredett a tavaly, ezt decemberben állapítottam meg.
Megosztom
Átlagos kocsma Esztergom főterén -

Flamingó Bár Esztergom

2016. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. május 30.
Vannak helyek, ahová az ember csak azért megy be, hogy az kis ki legyen pipálva. Mert ugye minden kocsmába nem jutunk el egy élet alatt, de törekedni lehet rá. S miután bementünk egy kívülről jellegtelennek tűnő hely ajtaján, utána vagy éri kellemes meglepetés az embert vagy nem. Ezúttal nem ért. Ez egy érdektelen kocsma, fiatal, zajos, de alapvetően barátságos törzsközönséggel.
Megosztom
2016. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. április 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Bevallom őszintén, szeretem Szamos marcipán termékeit. Nem csúcsdesszertek ezek, de megütik már azt a színvonalat, amire már rá tudom mondani, hogy élvezhető. Így aztán nem hagytuk ki esztergomi turnénk alkalmával a Szamos cukrászdát sem, becsomagoltattunk pár desszertet, amit otthon ettünk meg. Ízletesek voltak és jó ér/érték arányúak.
Megosztom
Jó kis cukrászda Esztergom szívében -

Ettore Cukrászda Esztergom

2016. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. április 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Múlt hónapban megejtett esztergomi látogatásunk első helye az Ettore cukrászda volt, ahol a fotó és a felirat szerint Angelina Jolie is megfordult. Barátságos hely ez széles süteményválasztékkal, melyek közül egyik-másik kitekint a fősodor bástyái közül.
Megosztom
Kitűnő pálinkaház -

Pálinka Patika Esztergom

2016. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. április 13.
Esztergomba érve a múlt hónapban megejtett látogatásunk alkalmával beültünk az Ettore nevű cukrászdába, ettünk valami sütit és gesztenyepürét, közben a wifi jelszó birtokában böngészgettük, hogy hova érdemes még menni e történelmi levegőjű városkában. Az egyik kiemelt hely a Pálinkaház volt, nézem a címét, mondom, itt kell lennie a közelben.
Megosztom
Hangulatos hely -

Dunakorzó Esztergom

2014. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2014. március 20. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Esztergom egyik szép sétánya a Dunakorzó, azaz a Kisduna partja. Ez adta nevét e sétány egyik igen hangulatos cukrászdájának. A sütemények a fősodortól nincsenek messze, de érződik a sablonmeghaladás igénye. Több csábító ajánlatuk is volt, a répatortával szemezgettem, de végül egy gesztenyés sütemény mellett döntöttem.
Megosztom
Szerethető hely -

Anonim Vendéglő Esztergom

2014. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2014. március 13. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az Anonymus vendéglőben értékeltük a berendezést, a nemzeti hangulatot, a rovásírásos naptárakat, a történelmi Magyarország-térképet a falon s persze a tulajdonos ars poeticáját. Az ételek megmaradnak az elmúlt évtizedek sablonjainak keretei között. A harcsa friss volt, akárcsak a pisztráng. A halászlé is ízletes volt, kár, hogy pangasiust tettek bele betétként.
Megosztom










TérképX