DEndre étterem értékelései

Értékelései
27
233
2378
1405
0
8
13386

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre gyöngyösi értékelései

Remek pincészet -

Dubicz Borászat Gyöngyös

2018. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 25.
A Dubicz borászat a Borpalota borászat utódja. Elsősorban fehér borokkal foglalkoznak, ha poénkodni akarnék, azt írnám, hogy még a Cabernetből is fehér bort készítenek, ami nem is lenne teljesen vicc, ugyanis csináltak már Cabernet Franc-ól is fehérbort. Reduktív technológiát használnak elsősorban, de vannak fahordós tételeik is.
Megosztom
2017. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. május 25.
Gyöngyös központjában járva tavaly kora nyáron a Gino Ginelli fagylaltozónál is megálltam. Általában a gyümölcsfagylaltokat részesítem előnyben, itt is ezt tettem, némi hezitálás után az eper mellett döntöttem. Ára nagyon kedvező volt, talán 200 vagy 250 forint, a minősége korrekt átlagos, tény, hogy a rágógumira és az eperpudingra emlékeztető bántó szintetikus aromát nem éreztem benne.
Megosztom
Egyszer s többet nem -

B Caffé Gyöngyös

2018. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. május 25.
A B caffé elég korán nyitó hangulatos hely, elég barátságtalan kiszolgálással. Ki hogy van vele, én elvárom, hogy ha borravalót adok, akkor azt megköszönjék. Ez itt nem történt meg. A pultosból egyébként is hiányzott mindenféle kedvesség. A kínálat átlagos, jómagam egy kávét ittam, ami korrekt volt. A beltér tetszett. Nem lesz a törzshelyem.
Megosztom
2018. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. május 25.
Talán megkockáztatható a kijelentés, hogy a Lipóti pékség a legszínvonalasabb pékség a nagypékségek közül, melyek még véletlenül sem nevezhetőek kézművesnek. (Nem számítva ide a hosszú időn keresztül a növekedés dacára magas minőséget nyújtó Jókenyér céget, a Ludwig- Mentesi házaspár üzletét.
Megosztom
Korrekt, jó ár-érték arányú rétesek -

Fornetti Gyöngyös

2018. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. május 25.
Nem vagyok egy Fornetti rajongó, de a rétes bizalomgerjesztőnek nézett ki és az ára is – 220 ft – vonzó volt. Vettem egy almás diósat és egy meggyes mákosat, egyik sem volt kiugróan jó, de mindkettővel meg voltam elégedne. Elvben van flódnis rétesük is, mint megtudtam, azt csak rendelésre készítik. A rétes sokkal jobb volt, mint a megszokott Fornetti termékek.
Megosztom
2018. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. május 25.
A Huo long kínai étterem a gyöngyösi piac mellett igen korán nyit, igaz, nyolc előtt nincs még minden étel készen, de azért elég volt a választék ahhoz, hogy találjak kedvemre valót. Végül szezámos csirkét kértem zöldséges rizzsel. Korrekt, átlagos produkció volt. A kiszolgálás mosolygós, a magyar nyelvvel megszokott módon hadilábon állt a kis hölgy, de tud mosolyogni és ez a fő.
Megosztom
2018. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. május 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem sokkal nyolc után érkeztem Gyöngyösre, azzal a szándékkal, hogy reggelizek valamit, addig is telik az idő, nem akartam tarjáni borész barátomat kilencnél hamarabb zavarni, különösképpen, hogy szombat volt. A helyek zöme kilenckor nyitott, volt, ami tízkor, a Bori mamit kipróbáltuk a jómúltkorjában, most inkább valami másra voltam kíváncsi.
Megosztom
Remek kézműves söröző Gyöngyösön -

Kolorbár Kulturális Mulató Gyöngyös

2018. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. április 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Lassan minden közepes méretű, értsd 50. 000-60. 000 lakosú városban nyílik legalább egy kézműves söröző, ami felettébb örvendetes. A minap Gyöngyösön sétálva akadtam bele a Kolorbárba, amiről már kívülről is lerítt, hogy izgalmas, barátságos, otthonos a belső dizájn. Így is volt.
Megosztom
Csúcsétterem Gyöngyösön -

Bori Mami Gyöngyös

2018. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. február 5. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Google kommentelőinek benyomásaival ellentétben az első szembeötlő dolog számunkra a baráti árfekvés volt, igaz, a Balaton és a Főváros frissen meglátogatott igényesebb éttermeivel kontrasztolva, s nem a gyöngyösi fősodorral összevetve. A beltér elegáns, modern, de ugyanakkor barátságos, vendégmarasztaló is. A kiszolgálás kifogástalan: pincérünk gyors, pontos, felkészült, udvarias.
Megosztom
Átlag feletti hely Gyöngyös központjában -

Kékes Étterem Gyöngyös

2013. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2014. november 13.
Gyöngyösön akkor szoktunk átutazni, amikor Gyöngyöstarjánba megyünk borász barátainkhoz, nem egyszer úgy adódott, hogy beültünk a város központjába valamelyik rokonszenves étterembe. A Kékesben két ízben is voltunk. Először a kétezres évek második felében, majd tavaly. A szintemelkedés látványos. A hely sokat akar, túl sokat is, az étlap zavarba ejtően hosszú.
Megosztom


TérképX