DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
284
2607
1508
0
9
14692

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre gyöngyösi értékelései

Átlagos "Meki" -

McDonald's Gyöngyös

2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 5.
McDonaldsba jellemzően akkor teszem be a lábam, ha valamelyik gyermek ezzel nyaggat. Gyöngyösön is így volt. Nagyobbik fiammal voltunk egy borász barátomnál Gyöngyöstarjánban, majd amikor visszafele mentünk az autópályára, gondolta áldoz újabb hóbortjának, hogy sajtburgerből eszik többet, ezúttal négyet nyomott be. Egyiket menüben kértük fantával és sült krumplival.
Megosztom
Átlagos csavart fagyi -

Twister Fagyizó Gyöngyös

2019. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 5.
Már egyszer elküldtem az értékelésem erről a helyről, de valamiért nem jelent meg. Megpróbálom még egyszer. A csavart fagyi nem arról híres, hogy prémium minőségű lenne, inkább nosztalgikus emlék. Ennek a nosztalgiának jegyében kértem egy eper-tejszín kombinációt Gyöngyösön, egy szép délelőttön. Őszintén szólva nem emlékszem, hogy volt-e ezen kívül másféle.
Megosztom
2019. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 31.
A Hatlépcsős presszóban szívesen ittam volna sört, de mivel volt még előttem vagy 300 km vezetnivaló, társultam anyámhoz, aki kávézott, megittam én is egy kávét tejjel, ami nem volt emlékezetes, nagyon rossz sem viszont olcsónak olcsó. Az italfront kommersz, ami a sört, bort és töményet illeti, az árak az alkoholos italok esetében is nagyon kedvezőek.
Megosztom
Remek pincészet -

Dubicz Borászat Gyöngyös

2018. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 25.
A Dubicz borászat a Borpalota borászat utódja. Elsősorban fehér borokkal foglalkoznak, ha poénkodni akarnék, azt írnám, hogy még a Cabernetből is fehér bort készítenek, ami nem is lenne teljesen vicc, ugyanis csináltak már Cabernet Franc-ól is fehérbort. Reduktív technológiát használnak elsősorban, de vannak fahordós tételeik is.
Megosztom
2017. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. május 25.
Gyöngyös központjában járva tavaly kora nyáron a Gino Ginelli fagylaltozónál is megálltam. Általában a gyümölcsfagylaltokat részesítem előnyben, itt is ezt tettem, némi hezitálás után az eper mellett döntöttem. Ára nagyon kedvező volt, talán 200 vagy 250 forint, a minősége korrekt átlagos, tény, hogy a rágógumira és az eperpudingra emlékeztető bántó szintetikus aromát nem éreztem benne.
Megosztom
Egyszer s többet nem -

B Caffé Gyöngyös

2018. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. május 25.
A B caffé elég korán nyitó hangulatos hely, elég barátságtalan kiszolgálással. Ki hogy van vele, én elvárom, hogy ha borravalót adok, akkor azt megköszönjék. Ez itt nem történt meg. A pultosból egyébként is hiányzott mindenféle kedvesség. A kínálat átlagos, jómagam egy kávét ittam, ami korrekt volt. A beltér tetszett. Nem lesz a törzshelyem.
Megosztom
2018. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. május 25.
Talán megkockáztatható a kijelentés, hogy a Lipóti pékség a legszínvonalasabb pékség a nagypékségek közül, melyek még véletlenül sem nevezhetőek kézművesnek. (Nem számítva ide a hosszú időn keresztül a növekedés dacára magas minőséget nyújtó Jókenyér céget, a Ludwig- Mentesi házaspár üzletét.
Megosztom
Korrekt, jó ár-érték arányú rétesek -

Fornetti Gyöngyös

2018. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. május 25.
Nem vagyok egy Fornetti rajongó, de a rétes bizalomgerjesztőnek nézett ki és az ára is – 220 ft – vonzó volt. Vettem egy almás diósat és egy meggyes mákosat, egyik sem volt kiugróan jó, de mindkettővel meg voltam elégedne. Elvben van flódnis rétesük is, mint megtudtam, azt csak rendelésre készítik. A rétes sokkal jobb volt, mint a megszokott Fornetti termékek.
Megosztom
2018. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. május 25.
A Huo long kínai étterem a gyöngyösi piac mellett igen korán nyit, igaz, nyolc előtt nincs még minden étel készen, de azért elég volt a választék ahhoz, hogy találjak kedvemre valót. Végül szezámos csirkét kértem zöldséges rizzsel. Korrekt, átlagos produkció volt. A kiszolgálás mosolygós, a magyar nyelvvel megszokott módon hadilábon állt a kis hölgy, de tud mosolyogni és ez a fő.
Megosztom
2018. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. május 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem sokkal nyolc után érkeztem Gyöngyösre, azzal a szándékkal, hogy reggelizek valamit, addig is telik az idő, nem akartam tarjáni borész barátomat kilencnél hamarabb zavarni, különösképpen, hogy szombat volt. A helyek zöme kilenckor nyitott, volt, ami tízkor, a Bori mamit kipróbáltuk a jómúltkorjában, most inkább valami másra voltam kíváncsi.
Megosztom
2 oldalon / 13 találat


TérképX