DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
286
2635
1528
0
10
14842

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

Átlagos, egyszerű kocsma -

Sport Vendéglő Hódmezővásárhely

2016. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. október 20.
A Sport vendéglő egyike azoknak a helyeknek melyek nevükben hordják még a vendéglő megnevezést de valójában egyszerű kocsmaként üzemelnek. Többnyire faluhelyen látni hasonlót, de mint a mellékelt ábra mutatja közepes méretűnek mondható városban is akad ilyen. Meglehetősen egyszerű a beltér, mint ahogy a terasz is, az árak mérsékeltek, a választék és az italfront pedig meglehetősen kommersz.
Megosztom
2016. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. október 20.
A Kristály söröző egyike a konszolidáltabb külvárosi sörözőknek. Fából készült bútorok, kedélyes csapos teszik az átlagnál hangulatosabbá a helyet. Sok meglepetés nem ér minket italfronton, nagyipari söröket kínálnak, kommersz töményeket a Vilmostól az Unicumoig, megfizethető áron. Azon kocsmák egyike ez, ahová az ember a jó ár/érték arány miatt “miért ne” alapon bármikor beülhet.
Megosztom
Átlagos fagylalt olcsón -

Zsuzsi Fagyizó Hódmezővásárhely

2016. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. október 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Zsuzsi fagylaltozó hangulatos kis külvárosi kuckó, egész szép választékkal, fősodratú fagylaltokkal, kedves kiszolgálással és igen alacsony árakkal. Kértem egy gömb meggyes csokoládéfagylaltot, ami élvezhető volt, nem volt mentes némi aromától, 160 forintba került.
Megosztom
Sokasosztályú kocsma, ahol tartanak Igazi Csíki Sört -

Szivacs Söröző Hódmezővásárhely

2016. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. október 20.
A Szivacs söröző az a tipikus nagyon egyszerű, sokadosztályú külvárosi kocsma, ahol minden olcsó és meglehetősen szűk az italválaszték. Nos, ide mentem be a nemrégiben, konkrétan idén augusztusban Szegedről téve egy kis vargabetűt hazafelé. Legnagyobb meglepetésemre szép plakát fogadott bent, mely azt hirdette, hogy itt van Igazi Csíki Sör.
Megosztom
Jó kis hely Hódmezővásárhelyen -

Sarokház Café Hódmezővásárhely

2016. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. október 20.
A Sarokház café Hódmezővásárhely egyik biztos pontja hosszú évek óta. Korábban az egyszerűséget sugárzó presszó néven működött, kétségkívül, hogy jobban illik hozzá az előkelőbb “café” megnevezés. Igényes, formatervezett fősodratú süteményeik vannak hihetetlen választékban, szép a fagylaltkínálat, szeptemberben 99 forintért kínáltak egy gömböt.
Megosztom
2016. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. október 20.
A Gödör söröző Hódmezővásárhely központjában fekvő, kommersz italokra építő ivó. Mi is ügyesen tájba simultunk, mindenki rendelt valami nagyipari sört, ki Kőbányait, ki Arany ászokat csapolva, s jól elvoltunk vele. Az emeli ki a hangulatos boltíves pinceterem autentikus atmoszféráján kívül a többi kocsma közül ezt a helyet, hogy itt rendes rockzene szól, az is a pontos önmeghatározása, hogy “Music pub”.
Megosztom
Fősodratú konyha, tisztes adagok, baráti árak -

Bandula Vendéglő Hódmezővásárhely

2016. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. október 16.
Kicsit rosszul esik, hogy pont én fogom lerontani a Bandula szép 5 csillagos gyűjteményét. De hát ez van. Voltam a Bandulában eddig háromszor, mindannyiszor távol állt az 5 csillagos/pontos/szívecskés teljesítménytől. Népszerűsége érthető, mivel komoly adagokat kínálnak, tűrhetően elkészítve, valamivel az átlag felett.
Megosztom
Hódmezővásárhely legjobb étterme -

Kispiac Étterem Hódmezővásárhely

2016. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. június 8.
Örömmel látom, hogy az előttem járók is pozitív hangon számolnak be erről az étteremről, ahol a minap magam is megfordultam, miután egy kedves történész jóbarátom, aki évekig dolgozott a hódmezővásárhelyi Emlékpont múzeumban ajánlotta, mint kiemelkedő helyet. A beltér modern, de barátságos, otthonos, a dekoráció nagy része a borok világával kapcsolatos, ez nagyon tetszett.
Megosztom
2013. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. február 19.
Több mint száz éves, sokadosztályú, kopottas halászcsárda Hódmezővásárhelyen hangulatos kerthelységgel. A gyorsan pörgő halak, főleg a ponty friss, a közönség által kevésbé igényelt halak meg nem annyira frissek, pl. a törpeharcsa. A halászlé hagyományos, szegedies, sűrű, de nem élvezhetetlenül az. Sokféle húsételt is kínálnak. A kiszolgálás kedves.
Megosztom
2013. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2014. január 28.
Vannak helyek, melyeknek a hangulata rabul ejt és ilyen esetben a konyha középszerűségét biztosan elnézem, de még a kisebb hibákat is. A Bagolyvár békebeli hangulata, a századforduló polgári miliője varázslatos. Több ízben is jártunk itt, ettünk összesen vagy tízféle ételt, beleértve a vegyes tálat, halászlevet, haltepertőt, ilyen-olyan húsokat.
Megosztom


TérképX