DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
283
2595
1493
0
9
14536

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre szarvasi értékelései

Ritka hangulatos útmenti vendéglő -

Régimódi Étterem Szarvas

2017. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. március 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Régimódi vendéglőről az ittjartam. hu-n olvastam először, magát a vendéglőt szarvasi látogatásaim során szúrtam ki. Valahogy úgy jött ki mindig a lépés, hogy nem tudtunk megállni. Amikor meg a legutóbb lett volna idő és alkalom épp nem Orosháza felől közelítettük meg várost, s mivel a hely külterületen van, nem mentünk már ki oda.
Megosztom
Kiemelkedő hely Szarvas főutcáján -

Mokka Delicates Bistro Szarvas

2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. október 15. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Mokka kifejezetten színvonalas hely Szarvason, tartanak mindenféle igényes kézműves terméket. Jók ezek a delikát-boltokkal egybeépített bisztrók, itt is baráti áron lehet kapni meleg és hideg ételeket, süteményeket, jó bort, jó sört. Mondanom sem kell, hogy magyar kézműves komlózott árpalére gondolok, nem meglepő, hogy Szarvason a minőségi választék a helyi kézműves serfőzde valamint a szomszédban működő Szent András Serfőzde termékeire épül.
Megosztom
Korrekt lángos, jókor -

Lángosozó Szarvas

2015. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. október 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A szarvasi lángosozóban a békésszentandrási sörözőben tett látogalás után Békéscsaba felé utazván álltunk meg, mert már nagyon éhesek voltunk. Hamburgernél, lángosnál, pizzánál a legjobb teszt a puritán, egyszerű változat, mondjuk lángosnál az is elárul valamit, hogy a sajt növényi-e vagy tisztes minőség, hogy a tejföl frissföl-e vagy tényleg tejföl, de ezúttal nem fenyegetett ez a veszély, jóbarátom, akivel elosztottuk a lángost, tejérzékeny, így aztán fokhagymásat kértünk.
Megosztom
Jó kis kocsma Szarvas külvárosában -

Karaván Söröző Szarvas

2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. október 14.
A Karaván söröző egy barátságos külvárosi kocsma Szarvason. A pultban megtermett, kidolgozott izomzatú, rokonszenves kopasz fiú. Látván, hogy fotózom, kérdezi, hogy a Szózatot nem fényképezem le, mert az nem sok kocsmában van kint. Igaza van, mondom. Hamar tisztázzuk, hogy hasonló a zenei ízlésünk is. Egy Kőbányait kértem, ami pont olyan volt mint egy Kőbányai.
Megosztom
Jó kis cukrászda-fagyizó -

Ildikó Cukrászda Szarvas

2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. október 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az Ildikó Cukrászda Szarvas főutcáján működik, az utcafrontra néző fagylaltozóval. A kiszolgálás kedves, az árak barátságosak. Elég nagy adag fagylalt mindössze 170 forintba kerül, az íze sem rossz, a 4 pontba belefér. A képen jó része már el van nyalva. A választék nem a gyümölcsfagylaltokra összpontosít, ami nyáridőben furcsa.
Megosztom
Jó kis pékség Szarvason -

Álbiná Pékség Szarvas

2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. október 6.
Az Álbiná pékségről vélhetően a helyi, szarvasi többség nem tudja, hogy románul méhet jelent, egyébként e néven működtetettek a románok bankot a Monarchia idején, melynek feladata az volt, hogy megvegyen minél több termőföldet a magyaroktól. Vélhetően inkább az albánokra asszociálnak, annál is inkább, hogy Magyarországon elég sok az albán pékség.
Megosztom
Egyenes, őszinte, szeretni való hely -

Négy Muskétás Vendéglő Szarvas

2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 2.
Azt terveztük egy kedves jóbarátommal, hogy a Régimódi vendéglőben rendelünk ketten egy pacalt, előételnek, mivel Békésszentandráson jóbaátok bográcsossal vártak. Bementünk a Sörmester sörözőbe mert ezt elvből nem kerüli ki az ember, vettünk némi sört s érdeklődtünk, hogy merre van a Régimódi vendéglő. Kiderült, hogy elég messze és a címe is olyasmi, hogy Külterület, Tanya III.
Megosztom
Sok jóból kiváló -

Sörmester Söröző Szarvas

2016. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 26.
Már nagyon vártam, hogy a Szarvasi Sörmester kézműves főzde is nyisson egy saját kocsmát. Amikor a nemrégiben átutaztunk Szarvason, ha jól emlékszem Mezőtúrra igyekeztünk, de ebben már nem vagyok biztos, minden esetre köztes állomás volt a Rózsa söröző Békésszentandráson, ahol rendesen betankoltunk sörrel, épp e serfőzde kocsmájára lettem figyelmes.
Megosztom
Remek élmény Szarvason -

Napsugár Étterem Szarvas

2016. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 26.
A Liget wellness Szarvasnak és környékének egyik büszkesége. Ritka szép adottságú hely. Mi csak az éttermet próbáltuk ki, de nem lenne ellenünkre itt eltölteni egy hétvégét. Az ételválasztékot a nemzetközi és a magyar konyha fogásaiból válogatták össze, az egyes fogások elkészítési szintje magasabb a környék átlagánál, korrekt 4 pont.
Megosztom
E hamburgertípusnak el kéne tűnni végre -

Üvegtigris Hamburgerező Szarvas

2015. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az Üvegtigris azon hamburgerezők egyike, ahol tavaly még olyan “retro-hamburgert” adtak, melynek semmi, de semmi köze nincs magához a műfajhoz. (Szerintem ma is ugyanúgy készítik a burgert.
Megosztom
2 oldalon / 11 találat


TérképX