DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
286
2635
1528
0
10
14842

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

Végre egy igazi 5x5 -

Kelesztő Szeged

2020. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. március 12.
A Kelesztő egy kiemelkedő reggeliző-ebédelő Szegeden. Nagyon hangulatos beltér, korrekt árak, kedves kiszolgálás, jó konyha, kitűnő sörök. Ezutóbbiak a Mad Scientisttől, egytől egyig, a pultos srác témában volt, amit külön értékeltem. Vettem egy sört elvitelre, ha jól emlékszem 950 ft volt, ami korrekt díjszabás, ez a sör egy egyszerű Széll Kálmán téri presszóban 1400 ft, ott ahol 300 forintért már bort adnak, nem is rosszat.
Megosztom
2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. március 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Elegáns, de feszengés-mentes, modern hangulatú szuterén étterem a szegedi Dóm tér alatt. Az asztalon pohárban zöld növénykompozíció, só- és borsdaráló. A falakon és a padlón a Dóm tervrajzai. Abrosz helyett papíralátét. Az egyszerű letisztult formavilágú (fehér henger) világítótestek között akad egy üzenetértékű, articsóka formájú is.
Megosztom
Jó cukrászda a szegedi Árkádban -

Pianino Cukrászda & Kávéház Szeged

2019. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. március 11.
A Pianino cukrászda egy nem kiugró, de tisztes minőséget képviselő hely Szegeden az Árkád centerben. Három féle pogácsából kértem két-két darabot, mind a három kifejezetten jó volt, a kolbászos ízlett talán legjobban. A balatoni habos süti (ez is valami országtorta, ha nem tévedek) amit még kértünk, nem volt különösebben izgalmas, ami nem feltétlenül a hely hibája.
Megosztom
Jó kis hely -

Két Lecsó Szeged

2020. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. január 20.
2020. január 15. , nem volt még fent, ma sincs még fent
A Két lecsó egy egyedi hangulatú, parányi kis vendéglő Szegeden, mely a házias magyar konyhára, a megfizethető árakra és a nagy adagokra építi népszerűségét. A kiszolgálás kedves. Két tévé megy, mindkettő zavaró, főleg a hatalmasabb, melyen épp sportközvetítés volt.
Megosztom
2019. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 21.
A Csíki sörfőzde, még precízebben a Tiltott Csíki Sört és még számos más terméket gyártó Csíkszentsimoni Főzde rendes offenzívát indított kocsmafronton, egyre-másra nyitnak a jó dijánzú helyek különböző városokban, legfrissebben Gyulán, Temesváron és Szegeden. Utóbbi helyre úgy estünk be, hogy már ettünk előtte két helyen is [moderálva - a szerk.
Megosztom
2018. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 20.
A Kék Elefánt Szeged egyik csúcskávézója. Barátságos kis udvarban pöttöm hely. Van mellette egy mexikói egység, nem haragszanak, ha az ő teraszukra ülünk be a kávéval, feltéve persze, hogy tőlük is eszünk valamit. A kiszolgálás kedves, az árak értékarányosak, a kávé remek, sok hasonló helyre lenne szükség országszerte.
Megosztom
2019. januárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 20.
Jó élményünk volt a Virág mind első, mind második alkalommal. Először 2017ben jártam itt a nagyobbik fiammal, a párjával meg a reménybeli apatárssal (akkor ettünk Őrság zöld aranyát is), másodszor a kisebbik fiammal idén januárban. Vettünk csokibonbont, sütit (lásd a mellékelt számlát) nem vertek ezek egeket, de azért bőven benne voltak a négy pontban.
Megosztom
Szuper atmoszféra -

Cooltour Café Szeged

2019. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 20.
A Cooltour nevű kultikus szegedi kocsmába mazochizmus volt bemenni, mivel nemsokára autóba kellett ülnöm, de annyira hívogató volt a kinézése, hogy nem tudtam ellenállni. Ez a hely este az igazi, nemcsak a dekor érvényesül, hanem a zseniális fényelrendezés is. Nem sokat magyarázok, meg kell nézni a fotókat, azok magukért beszélnek.
Megosztom
Átlagos konyha -

Corso Café Szeged

2019. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. június 30.
A Corso café Szegeden a sétálóutcában működik, név szerint a Kárász utcában. A fő ok ami miatt bementünk az, hogy fiam járt ott pár nappal korábban és mondta, hogy tartanak egy IPA sört az egyik legjobb magyar főzdétől, a Horizonttól. Az info stimmelt. A sör, amit Delight IPAnak hívnak, igen finom volt. Rendeltem egy fish and chipszet is, az viszont sem adagra, sem minőségre nem volt kiugró.
Megosztom
Jó gyorsétterem -

The Mayo Szeged

2019. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. június 19.
A Mayo jó kis szegedi gyorsétterem, mely első sorban wrapekre szakosodott. Mi is ezt ettünk, marhásat, finom volt és megfizethető. 1640 forintot fizettem egy limonádéval együtt. Tartanak egyébként salátákat is, azok között is találtunk volna érdekeset, de nem akartunk jóllakni, mert azzal kecsegtettek a Fenegyerekek borkóstoló szervezői, hogy ott is kapunk.
Megosztom
5 oldalon / 44 találat


TérképX