DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
286
2635
1528
0
10
14842

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

2016. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 23.
A múlt hónapban volt egy ötletszerű kiruccanásunk Visegrádra, abból kiindulva, hogy már Pomázon voltunk olívaolajat venni a lehető legjobb forrásnál. Hazafele benéztünk Szentendrén a Rétesmanufaktúrába. Barátságos, rendezett, puritán beltér fogadott és kedves kiszolgálás. Vettem egy rétest, ami kifejezetten finom volt, friss, ropogós, amilyennek lennie kell.
Megosztom
Jó kis pékség Szentendre szívében -

Skanzen Pékség Szentendre

2016. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szentendre belvárosa mesés és megunhatatlan. Ahogy az ember leparkol a pazar kilátást nyújtó Dunaparton és megcélozza a belvárost, nagyjából a Skanzen pékségnek ütközik neki. Midőn idén tavasszal egy kedves rokonunkat kerestük fel e festői városban, meglehetős éhség tört ránk. Úgyhogy be is mentünk a Skanzen pékségbe, vettünk egy sajtos pogácsát meg egy rétest, jó volt mindkettő, persze az éhség a legjobb szakács.
Megosztom
Jobbacska hely Szentendrén -

Maestro Lounge Bistro Szentendre

2016. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Maestro fekvése igen előnyös, a festői Duna partra van kilátás a télikertből. Idén márciusban néztünk oda be a fiammal, egy szép reggelen, Esztergomból hazafele tartva. Az árak mérsékeltek, 480 forint a sütik nagy része. Nem akartunk semmi komolyat enni, de lehet, hogy erre nem is lett volna lehetőség abban az idősávban.
Megosztom
Átlagos lángossütő -

Fantázia Lángos Szentendre

2016. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. június 10.
A Fantázia lángossütőről írtam már egy értékelést más fórumra, akkor akadt helybeli polgár, aki vitaba szállt velem, mondván, hogy a város legjobb lángosozójáról van szó. Az persze egy dolog, talán igaza is van, de attól még amit leírtam, az tételesen stimmelt. Szerencsére sikerült megörökítenem a pillanatot is, amikor barátom elugrik a lángosról bőven csöpögő olaj elől.
Megosztom
Hangulatos kis cukrászda Szentendrén -

Akácoskert Sütibolt Szentendre

2016. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. június 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az Akácoskert cukrászda egy kedves kis hely Szentendre központjában, mely azt sugallja, hogy aki a pult mögött áll, egyben tulaj is. Nem biztos, hogy így van, de így tűnik, s már az is valami, az otthonosság, kedvesség tekintetében. A beltér kellemes, barátságos, a rétesárak nem alacsonyak, főleg a mérethez képest, érezhető, hogy a belvárosban vagyunk.
Megosztom
Jó hely lehetne jobb kiszolgálás mellett -

Múzeum Cukrászda Szentendre

2016. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. június 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Azt hittem, hogy a Szamos Marcipán remek, de legalábbis jó élmény lesz Szentendrén is, mint Esztergomban vagy Budapesten, de tévedtem. Nem engedtek leadni a pultnál a rendelést, leültünk, majd vártuk, hogy jöjjön valaki az asztalunkhoz. Közel voltunk ahhoz, hogy felálljunk és elmenjünk. 10 perc után megérkezett asztalunkhoz egy pincérlány, egyébiránt nem akkor vettek észre, de csak akkor szántak ránk időt.
Megosztom
Igen jó hely Szentendre szívében -

Kereskedőház Café Szentendre

2016. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. június 8.
A Kereskedőház volt az egyik legjobb élményem pár éve Szentendre Fő terén. Nem csak e városkában, de egyáltalában, életemben. A minap újra betértünk ide a fiammal. Reggel volt, meleg ételeket még nem szolgáltak fel, de italokat, így például forró csokoládét igen az is megtette.
Megosztom
2016. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. június 8.
A levesező egy kifejezetten jó műfaj, nem véletlen, hogy divatba jött. A szentendrei My Soup a történelmi belvároson kívül fekszik, de azért könnyen megközelíthető, ott van a belváros tőszomszédságában. A kiszolgálás kedves, aranyos. Sajnos zöld koriander nincs az indiai levesekhez, pedig igencsak jó lett volna.
Megosztom
Jónak mondható hely, de van még hova fejlődni -

Erm's Burgerbistro Szentendre

2016. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. június 8.
Lám-lám, van már Szentendrén is tisztességes hamburgessütő. A beltér amerikaias, de hát milyen legyen egy burgerező? Értékeltük, hogy Gusto magazint lehet olvasni várakozás közben. A burgerek 830 forinttól indulnak s mennek felfelé, hozzávalóktól függően. Adnak még ropogós sajtfalatokat és hot dogokat is. Maga a hamburger nem volt rossz, de nem is átütő, jóindulattal 4 pont.
Megosztom
Csodás kis hely, teljesen rabul ejtett minket -

Dorothea Bistro Café Szentendre

2015. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. március 10.
A Dorothea Café azon ritka helyek egyike, mely annyira dizájnos, annyira otthonos és szeretnivaló, annyira jó az elhelyezettsége Szentendre zegzugos központjában és annyira jó a kiszolgálás, hogy akkor is imádnánk, ha kommersz lenne az italkínálat és közepes az ételfront. De nem az. Igényesek a borok, a tömények, a sörökre nem emlékszem őszintén szólva.
Megosztom
2 oldalon / 15 találat


TérképX