DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
286
2635
1528
0
10
14842

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

Hangulatos kocsma -

Vidám Fiúk Kocsma Debrecen

2020. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. május 21.
Vidám fiúk
A Vidám fiúk egy rendkívül hangulatos „fával bélelt” kocsma Debrecen külvárosában. A kiszolgálás is kedves. Az italválaszték sok meglepetést nem tartogat, sörtémában a nagyiparinál is nagyiparibb Heineken vonalat nyomják, abból viszont tartják a jobbacskákat, melyek nem minden kocsmában kaphatóak, Krusovice, Apa, IPA.
Megosztom
Kiemelkedő hely debreceni viszonylatban -

The Flat Bisztró Debrecen

2020. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. február 27.
A Flat bisztróra a világhálón akadtam rá, amikor átlag feletti debreceni helyeket kerestem. A beltér kissé puritán, de szerethető. A kiszolgálás kifogástalan, kedves, udvarias, helyén tudja kezelni az elismerést. Az étlap dicséretesen rövid, három előétel, négy leves, két tucat főétel a pastakkal és salátákkal együtt.
Megosztom
Kegyelem-hármas -

Gilbert Pizzéria Debrecen

2020. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. február 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Látva a Gilbert népszerűségét, gondoltam, itt esélyt lesz egy jó pizzát enni. Tévedtem. Az albán pékségekre emlékeztető vastag pizzatésztán a négysajtos változat feltétei sem voltak meggyőzőek. De legalább jó sokat kell várni. Ilyen az élet, a gyenge minőség többnyire népszerű. Főleg, ha olcsó.
Megosztom
Továbbra is Debrecen élén -

Ikon Restaurant & Lounge Debrecen

2020. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. február 20.
Hosszú évek után sikerült ismét eljutni az Ikon étterembe. Mint megtudtuk, a séf ezidőtájt Thürr Ádám, aki a felszolgáló által adott információk szerint egy két michelin csillagos étteremben sous chef volt. Délidőben jártunk ott, szombati napon, öröm volt látni, hogy az étterem belső részében alig volt szabad asztal, minket is a külső teremben ültettek le.
Megosztom
2020. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. február 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Művészbejáró nem egyszerűen nagyon jó vagy kiemelkedő élményünk volt, hanem katartikus. Külön hozzátett az élményhez, hogy egy igazi ínyenc barátommal voltam itt, aki maga is főz, profi séftől tanult, magas szintű külföldi éttermekben dolgozott pincérként, megfordult egy sor michelin csillagra esélyes illetve csillagos étteremben. A fenti minősítés, ti.
Megosztom
Borzalmas háttérzene, kiváló kávé, élvezhető sütik -

Volt Egyszer Kávéház Debrecen

2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 19.
A „Volt egyszer” dizájnos hely a Piac utcán, új hullámos népszerű kávézó. Néhány éve már jártam itt néhány jóbaráttal. Most a családot vittem el kávézni. A kiszolgálás ezúttal elég személytelen volt. A kávé ismét finomnak bizonyult, a sütik nem eget rengetőek, 4 pontba beleférnek, de azért hasonló helyeken meggyőzőbbeket is lehet kapni.
Megosztom
Egyik olyan mint a másik -

McDonald's - Piac utca Debrecen

2019. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 19.
A Mc Donalds meglátogatása egy felelős szülő számára mindig egyfajta opportunizmus, az elvek ideiglenes feladása. De hát a gyermeki báj meglágyítja a legszőrösebb apai szívet is. A minap Debrecenben járva engedtünk a nyomásnak, vettünk egy Happy Meal menűt, sajtburgerrel, Kubu itallal és sült krumplival, továbbá majonézzel és ketchuppal.
Megosztom
2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 18.
A debreceni Kashmir étterem rég célba volt véve. Egy ízben már jártunk is ott az evés szándékával, de tele volt a hely. Ebből okulva, midőn a társaságunk két ötödét felvettük a debreceni reptéren, odatelefonáltam és foglaltam asztalt.
Megosztom
Kiemelkedő olasz étterem Debrecen szívében -

Nonna Rosa Debrecen

2019. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. február 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A 2017-ben nyitott olasz étterem hívogató üvegkalitkát állított fel a Piac utcán. A hely nagyon jól ki van találva, a tévében remek fotókat vetítenek az egyes fogásokról, a beltér – mind a téli terasz, mind a belső rész – elegáns, szeretnivaló. A kiszolgálás első osztályú, pincérünknek minden szava, minden gesztusa helyén van.
Megosztom
2018. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. július 3.
A Csokonai Debrecen egyik legnépszerűbb étterme, minden esetre inkább megérdemli ezt, mint konkurensei a Régi Vigadó vagy a Krúdy. Itt tisztességesen elkészítik a fősodratú fogásokat, olyannyira, hogy az ember hajlamos 5 pontra értékelni az összteljesítményüket, holott azért nem épp katartikus, sem nem különösebben kreatív a konyha.
Megosztom
7 oldalon / 69 találat


TérképX