DEndre étterem értékelései

Értékelései
24
204
2302
1381
0
8
12856

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre debreceni értékelései

Kiemelkedő olasz étterem Debrecen szívében -

Nonna Rosa Debrecen

2019. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. február 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A 2017-ben nyitott olasz étterem hívogató üvegkalitkát állított fel a Piac utcán. A hely nagyon jól ki van találva, a tévében remek fotókat vetítenek az egyes fogásokról, a beltér – mind a téli terasz, mind a belső rész – elegáns, szeretnivaló. A kiszolgálás első osztályú, pincérünknek minden szava, minden gesztusa helyén van.
Megosztom
2018. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. július 3.
A Csokonai Debrecen egyik legnépszerűbb étterme, minden esetre inkább megérdemli ezt, mint konkurensei a Régi Vigadó vagy a Krúdy. Itt tisztességesen elkészítik a fősodratú fogásokat, olyannyira, hogy az ember hajlamos 5 pontra értékelni az összteljesítményüket, holott azért nem épp katartikus, sem nem különösebben kreatív a konyha.
Megosztom
Korrekt középvonalas cukrászda jó fagylaltokkal -

Gara Cukrászda Piac utca Debrecen

2016. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 4.
A Gara cukrászdában már voltunk egyszer évekkel ezelőtt, ettünk valami középvonalas sütit, azt a tipikus jóindulattal 4 pontra taksálható tisztes fősodratú változatot. Most egy fagylalt elnyalogatása végett álltunk meg, áfonya fagylaltot kértem, nem éreztem benne semmi szintetikus aromát, állaga is kifejezetten jó volt.
Megosztom
2016. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 4.
A Kínai Wok étterembe februári lengyelországi sízésünk alkalmával tértünk be hazafelé jövet. Azt reméltük, hogy ahhoz hasonló hely lesz ez is, mint amit a Wok to boxban vagy a budapesti Pad thaiban láttunk, tételesen, hogy az ételeket előttünk készítik frissen, wokban.
Megosztom
Finom málnafagylalt -

Szőke Cukrászda Debrecen

2016. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 1.
A minap Debrecenben járva ebéd előtt gondoltam elnyalok egy fagylaltot. Az autót épp a Szőke cukrászda előtt tettem le, így adta magát a helyszín. Málnafagylaltot kértem, amiből dőlt a friss málnaíz, állagban lehetett volna kicsit selymesíteni, de azért én erre a teljesítményre megadnám az 5 pontot.
Megosztom
Sok jóból kiváló -

Bonita Bisztró Debrecen

2016. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 1.
Őszintén szólva az Ikon étterembe szerettünk volna menni, ez az egyik ritka hely, ahová visszajárunk (pár példa még: Hargita kisvendéglő - Békéscsaba, Patrióta - Gyula, Green sheep söröző, Wunder Sörművek- Bp), de be volt zárva. Némi tanakodás és az étlap tüzetes átnézése után úgy döntöttünk, hogy a mellette levő Bonitába ülünk be.
Megosztom
2016. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. július 27.
A Croco café egy aránylag színvonalas, barátságos kávézó Debrecen központjában, a Piac utcán. A beltér eredeti, hangulatos, az árak értékarányosak, adnak szeszes italokat is, amit nem bántunk. Egyikünk tartotta még magát, másik két társunk kávét ivott, velem együtt, ami finom volt, nem az a tömény, savas, új hullámos, de a main stream kávékon belül korrekt minőség.
Megosztom
Átlagos pékség vacak pereccel -

Francia Pékség Debrecen

2016. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. július 27.
A Böszörményi pékségbe azért mentünk be, hogy a hazaútra vásároljunk egy kis sörkorcsolyát az autóban elfogyasztandó sör mellé. Vettem egy perecet, hát az igazság az, hogy ezt a műfajt kéne még itt gyakorolni, kemény volt a perec, tömör, élvezhetetlen. A 3 pont is nagy gesztus az ételrovatra, mert ez a perec valahol 1,5 pont közül volt.
Megosztom
Jó kis rétesező -

Royal Rétesbolt Debrecen

2016. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. július 27. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szeretem, ha egy hely az, ami. A Royal Rétesbolt nem akar több lenni mint egy rétesbolt, ahol elérthető áron, egyszerű, kellemes környezetben megvehet az ember magának egy-két rétest. Szokás szerint mákosat kértem (a mákos és annak kombinációi a kedvenceim közé tartoznak, mákos meggyes, mákos almás, mákos tökös), kifejezetten finom volt.
Megosztom
Átlagos helyen jó élmény -

304. Presszó Debrecen

2015. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. július 27.
A 304. -es presszó egy átlagos kocsma, aránylag barátságos beltérrel. Az italválaszték érdektelen, csak azért tértünk be ide tavaly, hogy ez a hely is ki legyen pipálva. Ittam egy kisfröccsöt, ami olcsó és nem ráz, 225 forintot fizettem rá, valami egyszerű, de iható kimért borból volt, hőmérsékletében sem találtam kivetni valót.
Megosztom
7 oldalon / 62 találat


TérképX