DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
288
2653
1535
0
10
14955

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. július 10.
Kifejezetten kedvelem azokat a pékségeket, melyek biztosítanak leülési lehetőséget normális asztaloknál. Ezek igen jó ár érték arányú helyek általában. Itt is elég szép volt a szendvicsválaszték, jómagam egy csülköset kértem (450 ft volt) friss, ízletes továbbá egy forró csokit (180), ami hozta a megszokott formáját. Nyáron kellemes teraszt működtetnek, én inkább bent ültem le.
Megosztom
2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. július 10.
Mind piacnak meg kell, hogy legyen a maga sokadosztályú kocsmája. Vagy akár több is. Ezek jellemzően nem túl tiszták, a közönség nehézsúlyú alkoholistákból áll, az italok olcsóak, a pultos vagy kedélyes vagy nem. Itt egykedvű, személytelen volt a kiszolgálás. A beltér fantáziátlan, érdektelen. A választék a megszokott kommersz, az árak kedvezőek, alig magasabbak az üzletieknél.
Megosztom
2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. július 10.
A Silver club egy kommersz italokat elfogadható áron kínáló bár, melynek felettébb kellemes az árnyékos terasza, mely a magyar gyermekirodalom nagy klasszikusa, Móra Ferenc szobra mögött helyezkedik el. Rendeltem egy ananászos Tropicanat, mert a zéró toleranciát igencsak komolyan veszem. (240 ft volt, az árak egyébként is rendben vannak itt.
Megosztom
Korrekt fősodratú cukrászda Kiskunfélegyháza szívében -

Fábián Cukrászda & Kávézó Kiskunfélegyháza

2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. július 10.
A Fábián cukrászda Kiskunfélegyháza egyik népszerűnek mondható egysége, mely a város szívében működik. Fősodratú süteményeket kínálnak olcsón. Jómagam egy karamell-kockát kértem, ami élvezhető volt, ízre állagra egyaránt. 3,5 pontra taksálnám, de legyünk jóndulatúak és emeljük 4-re. Ha azt nézzük, hogy 300 forintot fizettem rá, akkor az ár/érték arányt nyugodtan nevezhetjük kitűnőnek.
Megosztom
Jó kis fagyizó Félegyházán -

Fábián Fagyizó Kiskunfélegyháza

2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. július 9.
A Fábián fagyizó is cukrászda valójában, a beltérben adnak sütiket is, de önmeghatározásuk az, hogy fagyizó, egyébként a belváros szívében működő egység testvére, éppenséggel nem túl távol a másiktól. Egy erdei gyümölcsfagylaltot kértem, korrekt volt, mesterséges aromát nem éreztem benne. A kiszolgálás kedves az árak barátságosak, ha jól emlékszem 200 ft volt a termetes gombóc.
Megosztom
A maga nemében korrekt -

Albán Pékség Kiskunfélegyháza

2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. június 14.
Az albán pékség lassan olyan lesz, mint a kínai textil, semmiképpen sem a minőség, a kiemelkedő színvonal védjegye. Éppen ezért ritka, hogy egy albán pékség kiírja, hogy albán pékség. Kiskunfélegyházán ezzel együtt az Albán pékség homlokzatán pont ez olvasható.
Megosztom
2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. június 14.
A Fodor cukrászda egy fősodratú, nem különösebben jellegzetes egység Kiskunfélegyháza központjában. A pultban ismert sütemények sorakoznak, kedvező áron. Némi hezitálás után egy Eszterházy torta mellett döntöttem, ami kissé oxidált, vélhetően egy-két napos volt, de nem élvezhetetlen. A beltér nem emlékezetes, a kiszolgálás személytelen. Tipikus 3 pont.
Megosztom
Remek lángos a piacon -

Lángossütő Kiskunfélegyháza

2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. május 15.

A piaci étkezés egyik méltán legnépszerűbb műfaja a lángos. A Kiskunfélegyházi Béke téri piac lehangolóan néptelen volt ottjártam idején. Nyitva volt viszont a lángossütő, a mellette levő halsütő sajnos nem, úgyhogy beértem egy lángossal, ami finom volt, mondhatni kifogástalan, jóízű és jó állagú. Sima fokhagymásat kértem.
Megosztom
2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. május 14.
Kiskunfélegyházán járva, gondolta eszem valahol egy rendes ebédet, ahol gyorsan megkapja az ember, amit kér. Az Önkiszolgáló étterem, mely egy Fornetti üzlettel van egybeépítve, megfelelőnek tűnt. Dilemmám volt, hogy halászlét egyek, rántott pontyot vagy pacalpörköltet. Végül a dilemmát úgy oldottam meg, hogy fasírtot kértem lencsefőzelékkel és savanyúsággal.
Megosztom
Kézműves söröző, saját sörrel -

Bäder Söröző Kiskunfélegyháza

2015. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A magyar sörforradalmat megérő hajdani privát főzdék okkal-joggal profitálhatnak az új konjunktúrából. Kitartottak addig, míg eljött az ő idejük. Egyikük a Bader sörfőzde Kiskunfélegyházán, melynek saját kocsmája is van, ahová a minap végre eljutottunk. A beltér kisvárosi kocsmalégkört áraszt, de a hangulatosabb fajtából, a kiszolgálás kedves.
Megosztom


TérképX