DEndre étterem értékelései

Értékelései
21
202
2213
1344
0
9
12309

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

2019. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. március 20.
A Nyakleves nevű helyen megfordultam már egy ízben, de akkor csak egy desszertre futotta az időből. Ezúttal egy késeit reggelit fogyasztottunk a fiammal, ő burgert kért, jómagam quessadilla-t, miután megtudakoltam, hogy van-e benne zöld koriander. Azt az információt kaptam, hogy lesz.
Megosztom
2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 20.
Egy sörblogger barátomról kaptam a tippet, ő mesélte azt is, hogy a Hrabal tuladonos(i) nyitotta(k) ezt a helyet, mely elsősorban cseh kraft főzdékre összpontosít. Pincérünk nagyon kedves volt, ajánlotta, hogy kihoz négyünknek minden sörből egy-egy másfél decis kóstolót, egyébként be lehet ülni másfél decire is, tehát nemcsak csomagban rendelhető ilyen kis mennyiségű sör.
Megosztom
Nagyon jó kis török pékség -

Smyrna Bakers Budapest

2019. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. március 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Smyrna török pékség nagyon jó élmény volt, a pultos vélhetően török srác mosolygós kedves, egész jól beszél magyarul. Minden egyes terméket részletesen bemutatott. Nagyon élveztem, hogy végre egy török hely nem ugyanazokat a sablonételeket kínálja, ami mindenütt megtalálható. Van egyébként olaszos pizzájuk is, de ez az egyetlen „félrekalimpálás”.
Megosztom
Vagány vega hely, szerettük -

Tökmag Vegan Street Food Budapest

2018. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 14.
Meglehetős csodálkozással olvastam az előttem járó, sokat tapasztalt Zigzag kollegina lesújtó kritikáját. Ritka, hogy kettőnk értékesében két pont különbség legyen. Jómagam kifejezetten kellemes élményként rögzítettem a Tökmagot, mi több, az igencsak kényes ízlésű partnerem, aki talán a legszigorúbb azok között, akikkel gasztroturnézni járok, szintén pozitívan nyilatkozott.
Megosztom
Sok jóból kitűnő -

Kisesti Budapest

2019. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. március 13.
A Kisesti bár minket kifejezetten megnyert. Talán azért, mert mindig az első pohár sör esik a legjobban. De persze ez önmagában nem elég. Itt barátságos az atmoszféra, kedves a kiszolgálás, megfizethetőek az árak s van néhány iható sörük. Az étlapon meg egy sor étel. Nem álltam meg, hogy meg ne kérdezzem, egy ilyen pöttöm helyen hol a konyha.
Megosztom
Átlagos gyroszos -

Balkán Grill Budapest

2019. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. március 13.
A Balkán grill egy átlagos, nem különösebben hangulatos gyroszos, ahol mi megkóstoltunk egy falafelgolyót, (amihez adtak joghurtmártást és csípős mártást is) valamint egy baklavat. Mindkettőt átlagosnak ítéltük. Az árak kedvezőek, a falafelgolyó 100 ft volt, a baklava 300. Nem elképzelhetetlen, hogy egyszer betérünk egy gyrosra is, ezúttal nem akartunk jóllakni, más étterembe [moderálva - a szerk.
Megosztom
2019. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. március 13.
A Paneer első egységébe egyszer betértünk, de nem találtuk elég vonzónak a kínálatot. A másik egységbe, már úgy mentünk, hogy tudtuk mire számíthatunk, nem is csalódtunk. A real cheeseburger ugyebár úgy néz ki, hogy hús helyett és nem hús mellett van benne sajt, ami ezesetben ki van rántva.
Megosztom
Remek söröző -

Élesztőház Budapest

2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 12.
Az Élesztő minden „kraft” minőségű sörözők ősforrása. 2013-ban nyitott emlékezetem szerint és rögtön vagy 20 csappal, ezek száma tán még gyarapodott is, az egység mellett nyílt sörkoktélbár és lacikonyhaszerű étkező részleg is, nem szólva a Rengeteg romkávézóról, mely egybe van nyitva az Élesztő egyik termével, de a tulaj nem rajong azért, ha keresztüljárunk a kávézóján.
Megosztom
Szintemelkedés -

Briós Kávézó Budapest

2019. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. március 12.
A Briós remek színvonalas hely, bár őszintén szólva el is feledtem, hogy jártam már itt. Könnyen lehet, hogy tulaj és választékcsere volt, vagy egyszerűen fejlődtek. Tény, hogy most jobb formáját mutatta a hely, mint 4 éve. Jellemző, hogy az egyik legjobb gasztroblog mindenesével futottam össze az emeleten. Ettünk a nagyobbik fiammal egy Rákóczi túrós átiratot – pazar volt!
Megosztom
Átlag feletti, szeretnivaló olasz hely -

Via Luna Étterem Budapest

2019. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. március 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Via Luna étteremben jártam már vagy húsz éve, nem sokkal nyitás után, azóta átépítették s ha jól értettem, a tulaj is más. A kiszolgálás kiváló, a beltér szívet melengető, van nyitott kandalló is, melyben márciusban még ropog a tűz. Az étlap az olaszkonyha fogásaira épít. Délben nagyon kedvező áru menü, és így aztán hatalmas tumultus.
Megosztom
222 oldalon / 2213 találat


TérképX