DEndre étterem értékelései

Értékelései
31
315
2906
1610
0
10
16322

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

Csodás hely -

A Másik Bolt Budapest

2021. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2021. június 22.
A Másik Bolt egy elvarázsolt hely. Lélekkel vezetik és ez nagyon „átjön”. Vegyük csak a kenyér műfajt. Van saját pékségük, zseniális kenyereket sütnek, helyben is kóstoltam, vettem is, annak alapján mondom. Ezzel együtt további 3 csúcspékség kenyereit árulják, ha úgy tetszik maguknak csinálnak konkurenciát.
Megosztom
2021. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2021. június 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A kétezertízes évek elején feltűnt, hogy a komolyan vehető gasztronómiai kiadványok (Alexrandra, majd Gault Millau, a Dining Guide kiadványai stb. ) gyros műfajban csak a görög helyeket értékelik. Az, hogy a pulykahúsból dolgozó, gyenge nagyipari pitát használó arab tucat-gyrososok nem kerülnek bele ezekbe a kiadványokba, érthető, viszont, hogy a török borjúgyros miért nem nyer említést az kevésbé.
Megosztom
Jócskán javítható konyha, szívélyes kiszolgálás, nagyon korrekt árak -

Nádas Étterem Jakabszállás

2021. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2021. június 21.
A Nádas vendéglő mellett több ízben is elautóztam, amikor az M5 irányából közelítettem meg Soltvadkertet, ahol ugyebár több pincénél is igen jó ár/érték arányában lehet bort vásárolni. Ezúttal egy közelben lakó barátom csábított el ide. Érdemes keveréke ez a hely csárdának és a menzának. Az ember a pultnál adja le a rendelését, majd elkészültekor kiabálják, hogy mi az, ami épp megvan.
Megosztom
Az ország első számú halászcsárdája -

Akasztói Horgászpark & Halascsárda Akasztó

2021. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2021. június 21.
A minap ismét betértem az Akasztói halas csárdába azért, hogy vegyek füstölt akasztói sziki pontyot, ami kiváló előétel. Örömmel láttam, hogy szélesedett az elvitelre kínált termékek választéka, vettem egy halpástétomot is, továbbá egy doboz saját tenyésztésű tokhal ikrájából készült kaviárt. A beltér nem változott, továbbra is nagyon hangulatos, megelégedéssel nyugtáztam, hogy nem harsog a rádió.
Megosztom
Kiemelkedő hely -

Madhouse Budapest

2021. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2021. június 21.
Az élbolyhoz tartozik bő tucatnyi kreatív főzde, ezek közül az egyik legizgalmasabb a Mad Scientist, melyet az állandó kísérletezés jellemez. A főzde saját gasztrokocsmát nyitott 2019-ben a Brewdog által jegyzett egység helyén. Több ízben is beültem már ide zárósörre egy gasztroturné végén, így a konyhát, melynek igényessége pusztán az étlap alapján is megállapítható, eddig nem próbáltam ki.
Megosztom
Pazar hely - csúcsdesszertek -

Borkonyha Budapest

2021. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2021. június 21.
A Borkonyha volt a harmadik csillagos magyar étterem, mely azóta is őrzi e minősítést. A járvány miatt az étterem idén nyárra cukrászdává alakult. Béres Anett vezetésével desszertcsodákat kínálnak nem olcsón, de mindenki számára elérhető áron, jellemzően 1490 forintért süteményenként. Jómagam átengedtem a választást turnétársamnak, aki egy Rákóczi túrós és egy Mákos guba átiratot kért.
Megosztom
Remek fagyi gyönyörű tálalásban -

Gelarto Rosa Budapest

2021. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2021. június 21.
A „Rózsafagyi” Budapest egyik különlegessége, a pultos ifjú hölgy ügyes kézmozdulatokkal, rózsa formában keni fel a pazar fagyikat a tölcsérre/tölcsérbe. Ezúttal három ízt kóstoltam, bodzás epret, kókuszos ananászt és málnát. Mindhárom remek volt, a málna egyenesen katartikus. A beltér csodás, az árak értékarányosak.
Megosztom
Remek söröző -

Kifli & Kocsma Budapest

2021. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2021. június 21.
A Kifli és kocsma továbbra is megbízható jó kis söröző Hűvösvölgyben. Arra sajnos nem volt időm, hogy megvárjam a kifli elkészültét, azt mondták, hogy negyed óra, míg bármelyik is meglesz. Így aztán kértem elvitelre egy Fehér Nyúl IPÁt, továbbá helyben fogyasztásra egy szőlőfröccsöt. S leültem pár percre a kellemes hangulatos teraszon.
Megosztom
Remek hely frissen gyúrt pasta építve -

Lashka Tésztaműhely Budapest

2021. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2021. június 21.
Amikor a Lashka nevet meghallottam s megtudtam, hogy ez egy tésztaétterem, jót szórakoztam. Ajánlott YouTube video e témához Jakab Benke Nándor „Székely nyelvlecke magyaroknak” című sorozata, annak is talán az első része. Megmutat egy tésztafélét, mondjuk spagettit s mondja jó székelyesen: „laska”. Majd egy másikat, mondjuk „penne-t”.
Megosztom
Kiemelkedő minőség rendkívül kedvező áron. -

Daubner Cukrászda Budapest

2021. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2021. június 21.
A Daubner cukrászda átállt elvitelre, 2021 júniusának közepén a beltérben sehol nem lehetett leülni. Elvitelre vettünk hát sütiket a társammal, jómagam a diós puszedlit (4600 ft/ kg), a gauda sajtos minipogácsát (3800 ft/kg) kóstoltam, továbbá itthon ettem meg egy ribizlis máktorta szeletet (460 ft). Mindhárom kóstolt termék remek volt, csak az áruk meglepő, hogy mennyire kedvező.
Megosztom
291 oldalon / 2906 találat


TérképX