DEndre étterem értékelései

Értékelései
27
243
2403
1408
0
8
13481

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre értékelései

2019. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 7.
A Mamut melletti Indigó megnyitása óta szerepel a célpontlistámon. Volt már úgy, hogy be is megyünk, de nem volt hely. Ezúttal szerencsésebbek voltunk. Ittunk csapolt Drehert, más nem volt, sörben nem túl erősek, egy remek sós Lassit, kiváló sajt-curryt meg tőkehal vindaloot. Hozzá rotit és fokhagymás-chilis naant. A naan és a két ragu szaftja csodás volt.
Megosztom
2019. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 7.
A Plézt véletlenül fedeztem fel a minap, nézegettem sétálva, hogy mi nyílt a Kolosy téren. A Pléz akadt utamba, egyébként a piac környéke inkább visszafejlődött. Vettem egy kecskesajtos fügés szendvicset (770 ft) és egy mentás narancsjuice-t (390 ft). A szendvics kiváló volt, kreatív, izgalmas, vibráló, remek harapásélményt adott.
Megosztom
Kiváló élmény -

Gléda Vendéglő Budapest

2019. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 7.
A Gléda vendéglőbe tavaly év végi megnyitása óta el akartam menni. Kerekes Sándor konyháján volt szerencsém több ízben is enni, [moderálva - a szerk. ] mindig meg voltam elégedve. A Gléda ezeket is felülmúlta. A kiszolgálás udvarias, megismerkedtem a séf-tulaj kiváló vendéglátói vénával megáldott, kedves feleségével is, akivel vállvetve csinálják az éttermet.
Megosztom
Átlagos "Meki" -

McDonald's Gyöngyös

2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 5.
McDonaldsba jellemzően akkor teszem be a lábam, ha valamelyik gyermek ezzel nyaggat. Gyöngyösön is így volt. Nagyobbik fiammal voltunk egy borász barátomnál Gyöngyöstarjánban, majd amikor visszafele mentünk az autópályára, gondolta áldoz újabb hóbortjának, hogy sajtburgerből eszik többet, ezúttal négyet nyomott be. Egyiket menüben kértük fantával és sült krumplival.
Megosztom
Átlagos csavart fagyi -

Twister Fagyizó Gyöngyös

2019. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 5.
Már egyszer elküldtem az értékelésem erről a helyről, de valamiért nem jelent meg. Megpróbálom még egyszer. A csavart fagyi nem arról híres, hogy prémium minőségű lenne, inkább nosztalgikus emlék. Ennek a nosztalgiának jegyében kértem egy eper-tejszín kombinációt Gyöngyösön, egy szép délelőttön. Őszintén szólva nem emlékszem, hogy volt-e ezen kívül másféle.
Megosztom
Átlagos fagyi és pékség -

Roni Pékség & Fagyizó Sarkad

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 1.
A Roni pékség és a fagyizó egymás mellett van, azonos a név és vélhetően a tulajdonosi kör, de külön bejárattal rendelkeznek. Amikor az albán pékség találkozik az albán fagyival…
Vettem egy virslis buktaszerűséget (220 ft) két kiflit (140 ft a kettő), valamint a szomszédban egy kiwi fagylaltot, ami ügyes szintetikus termék volt, nem élvezhetetlen.
Megosztom
2019. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 1.
A zánkai Fészek nevű egység szemre is átlag feletti, ehhez képest nem értettük, ami történik benne. Bemegyünk a fimmal, köszönünk a bent beszélgető személyzetnek, ők fogadják, leülünk, majd percekig nem történik semmi. Több perc után jön egy pincér étlap nélkül. Nagy nehezen étlaphoz jutunk, rendelünk róla egy kacsamájpástétomot.
Megosztom
Átlagos büfé nagyon kedves kiszolgálással -

Fortuna Büfé Balatonalmádi

2019. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 1.
Idén Csopak fele utazva mondta a fiam, hogy enne egy fagyit. Meg is álltunk Balatonalmádi magasságában, de sajnos pont az orrunk előtt zárt be a cukrászda, pardon nem volt. Továbbmenve a Fortuna büfénél már félve álltunk meg, de egy nagyon kedves hölgy fogadott és örömmel szolgált ki. A választék átlagos volt, fiam végül egy kólát kért, a fél literes 450 ft volt.
Megosztom
2019. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 31.
A Hatlépcsős presszóban szívesen ittam volna sört, de mivel volt még előttem vagy 300 km vezetnivaló, társultam anyámhoz, aki kávézott, megittam én is egy kávét tejjel, ami nem volt emlékezetes, nagyon rossz sem viszont olcsónak olcsó. Az italfront kommersz, ami a sört, bort és töményet illeti, az árak az alkoholos italok esetében is nagyon kedvezőek.
Megosztom
Egyszerű, kopottas kocsma -

Melódia Presszó Gyomaendrőd

2018. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 31.
A Melódia presszó, egyszerű, kopottas, lepattant hely, a wc ülőkéje letörve, a fürdőben a csempe dettó. Az asztalon művirág, a hely alapvetően hangulattalan. Sört ittunk itt is a jóbarátokkal, abból is nyilván kommerszeket tartanak, de van az az alkoholizáltsági fok, amikor ez már nem sokat számít.
Megosztom
241 oldalon / 2403 találat


TérképX