DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
286
2635
1528
0
10
14842

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 23.
A Perkovátz házat, mint gasztro-célpontot már kinéztem egy ideje, most végre sikerült beülni. Nem voltunk éhesek, de úgy véltük, hogy egy könnyű fogást betermelünk ketten. Spenótos töltött palacsintára esett a választásunk, korrekt, átlagos fogás volt. A beltér pazar, nem sok változott a John Bull korszakhoz képest. Angol és belga ale sört ittunk.
Megosztom
Hangulatos borozó -

Gyógygödör Borozó Sopron

2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Gyógygödörben jártam 2010 előtt két ízben is, egyedi hangulatú, középkori levegőjű olcsó borozó ez. Amikor tavalyelőtt jártuk körbe Sopront, összekevertem a Gödröt a Gyógygödörrel és nem értettem, hogy változhatott meg ennyire a hely. A rejtélyre idén derült fény.
Megosztom
Jó cukrászda -

Harrer Cukrászda Sopron

2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 8.
Bevallom őszintén, arra számítottam, hogy a Harrerben, mely egység fontosnak tartja (tartotta? – idén nem voltam kint, tavaly nem tudom eljöttek-e, de több ízben találkoztam velük a rendezvényen), hogy jelen legyen a Budai Gourmet fesztiválon, új hullámos desszertcsodák várnak. Hát nem. Ránézésre a fősodort képviselik, így végül le sem ültünk, hanem fagyit kértünk, jómagam epreset.
Megosztom
Kiváló hely -

El Gusto Sopron

2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 8.
Sopron felé haladva ez volt az a hely, mely leginkább megragadta a figyelmem a neten kutakodás során. Ennek dacára véletlenül akadtunk rá egy olyan helyet keresve, mely már meg is szűnt. De azt akkor még nem tudtuk. Kiváló boraik vannak, kézműves söreik, bizalomgerjesztő konyhájuk. Mi ittunk két sört, a Krois nevű helyi főzdétől, a Klasszik pilsnert és egy komplexebbet, nevére nem emlékszem.
Megosztom
Jó kis halsütő -

Keszegsütő Sopron

2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 6.
A soproni Keszegsütő a felszolgálók elmondása szerint két éve létesült, legutóbbi ottjártamkor, 2017 áprilisában még más működött azon a helyen. A profil ugyanaz, mint Budapesten vagy Debrecenben. Magyar édesvízi halak, hagyományosan elkészítve, jellemzően olajban sütve.
Megosztom
Kitűnő borozó -

TasteVino Sopron

2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 6.
A Tastevino kiváló élményem volt két esztendővel ezelőtt, akkor anyámmal gasztroturnéztam e gyönyörű városban, most öcsémmel. Új helyeket kerestem alapból, de a Tastevinot újra megnéztük, mert itt kiváló borokat lehet kóstolni. Ami a múltkor elmaradt, mivel volánnál ültem. Velünk tartott egyik vendéglátónk is.
Megosztom
Kiváló babos káposztás halászlé -

Vadászkürt Étterem Sopron

2019. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. június 5.
A Vadászkürt étterem a fősodornak korrekt képviselője, szép a beltér, nagyon kedves a kiszolgálás, jó a konyha. Ettünk egy magos bundában sült fogast, roston sült kecskesajtot, mákos rebarbarás rétest valamint káposztás babos pontyhalászlét. Ezutóbbi okozott igazán kellemes meglepetést. Kicsit tartottam tőle, mert egy ilyen ételt nem nehéz elrontani, itt maga volt a tökély.
Megosztom
Kiváló borbár Sopron szívében -

Koffer Bor & Bár Sopron

2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 5.
A Koffer kiváló élmény volt. Úgy tartja a mondás, hogy az ínyencség ott kezdődik, ahol az éhség véget ér. Nos, amikor este 11 óra táján beültünk a Kofferbe, már nem voltunk szomjasak, se éhesek. Rendeltünk a csodás borlapról kétszer 0,75 deci bort, Iváncsicstól Cabernet Franc-t és Wetzlertől Pinot Noirt. Mindkettő remek választásnak bizonyult.
Megosztom
Hangulatos pálinkabár és kávézó Sopron központjában -

Creme Pálinkávézó Sopron

2017. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. május 2.
A Creme pálinkávézó jópofa műintézmény, tetszik a neve is, van aki szereti a szójátékokat, van aki nem, én az előbbiek közé tartozom. Jó a beltér is, jól esik itt elüldögélni. A kiszolgálás kissé személytelen, de azzal sem volt különösebb baj, mint ahogy az árakkal sem. Birspálinkát kértünk Tyukodi főzdétől, 445 forint volt 2 cl, ami barátságosnak mondható a prémium kategóriában.
Megosztom
Remek söröző és sörszaküzlet -

Kóczán Sörárium Sopron

2017. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. május 2.
A Kóczán sörárium leginkább a „Csak a jó Sör! -rel hozható párhuzamba. Egyelőre még nincs csapolt sörük, de lesz, saját sörük már van. Vettem is kettőt. A törekvés szép, a két sör az Ipa és a balfi hős nem győztek meg különösebben. Érdekes, hogy a címke szerint amerikai slágerkomlókat használtak, most meg nem mondom biztosan, tán Amarillot, Mosaicot és Tomahawkot, vagy Citrát, minden esetre e komlók citrusossága nem jött át illatban.
Megosztom
2 oldalon / 19 találat


TérképX