DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
283
2595
1494
0
9
14536

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre szekszárdi értékelései

Szekszárd egyik legjobbja -

Merops Étterem Szekszárd

2018. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 30.
A 2016-os év borászának, Mészáros Pálnak a hotel-étterme Szekszárd belvárosában. A beltér elegáns, fehérabroszos, a terítéknek stílszerűen része a minőségi borospohár, a dekorációban is szerepet kapnak a borosüvegek. A plafontól a székeken át padlóig a fehér, a fekete továbbá e kettő közötti barnás színárnyalatok határozzák meg az alaphangulatot.
Megosztom
Jobbacska cukrászda -

Amaretto Cukrászda Szekszárd

2015. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. október 2.
Az Amaretto cukrászda elhelyezkedése optimális Szekszárdon belül, a Garay téren. A beltér kissé személytelen, de szerethető, a kiszolgálás rutinos, a sütemények a magyar fősodor ízeit kínálják, sok izgalmat nem hoznak. A négy szívecske kicsit sok nekik, 3,5-re taksálnám a helyet, de hadd kerekítsünk felfelé.
Megosztom
Korrekt, megbízható hely -

Szász Söröző & Étterem Szekszárd

2015. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. október 2.
A Szász söröző és étterem egy hangulatos pincevendéglő Szekszárd Főterén. Boltívek, élő virág az asztalon, fogyaszható tinglitangli zene a háttérben, sok pácolt fa, borospince hangulat, téglapadló, a boros üvegeket ügyesen használják dekorációs elemként.
Megosztom
Szekszárdi csúcskávézó -

A Kávé Háza Szekszárd

2014. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. október 2.
Az „új hullámos” kávé eljutott a magyar vörösbor fellegvárába, Szekszárdra is. S nem is napjainkban, hiszen „A Kávé háza” nevű hely évek óta működik. A terasz kellemes, a beltér hangulatos, az árak megfizethetőek, a kávé nem meglepő módon nagyon jó.
Megosztom
Remek borozó, kiváló hely a szekszárdi borok megismerésére -

Garay ÉlményPince Szekszárd

2015. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. október 2.
Minden bortermelő városban kellene legyen egy ehhez hasonló borozó. (Van, ahol működik is hasonló, például Egerben az Egri Bikavér borozó, de elkelne egy Tokajban, ott az Első Mádi Borház tölt be hasonló szerepet, de az mégsem Tokajban van, elkelne egy Soltvadkerten s még sorolhatnám. )
A Garay borozóban kitűnő szekszárdi borok kóstolhatók ismert és kevésbé ismert pincészetektől.
Megosztom
Ötből öt - csúcshely -

Eszterbauer Borászat Szekszárd

2015. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2015. október 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Eszterbauer János igazi reneszánsz ember. Basszusgitározik az Omegában – na jó, ez így túlzás, de tény, hogy volt a legendás együttessel egy közös fellépése - jól menő vállalkozása van, ért a gasztronómiához és lenyűgöző borokat tesz le az asztalra. A Mesterünk nevű bora évről évre elnyer egy sor rangos honi és nemzetközi elismerést, de a Tivaldon is látni impozáns plecsniket.
Megosztom
Élvonalbeli pince -

Heimann Birtok Szekszárd

2015. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 24.
A Borbarát 1999-ben még szinte bocsánatot kért, hogy Heimann Zoltánt is megszólaltatta a Fenegyerekek sorozatban a legjobb borászok között, azzal együtt, hogy nevét sosem hagyták ki a „szekszárdi hatok” közül. Más szóval egyes körökben még kételyek voltak abban a tekintetben, hogy a banki szférából érkezett bortermelő az élvonalhoz tartozik-e.
Megosztom
Megbízható, szeretnivaló szekszárdi pincészet -

Tüske Pince Szekszárd

2015. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 23.
A „Tüske pince” név mögött Halmai Csaba borász-tulajdonos húzódik meg. Először úgy tíz esztendeje kóstoltam borait a Városligetben, esős időben, amikor több volt a kiállító, mint az őgyelgő közönség. Így nem csoda, hogy alkalmunk volt jól elbeszélgetni, azóta sem telik el esztendő, hogy meg ne fordulnék pincészetében legalább egyszer.
Megosztom
Egyedi büfé -

Gabi Pecsenye Szekszárd

2014. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 23.
Vereczkey Gábor legendás alakja a szekszárdi vendéglátásnak. Pár éve írt róla a „Vendeglátás” című szakmai magazin is, mely idézte kedvenc mondását, amivel új vendégeit köszönti, miszerint „35-40 éve vár erre a találkozásra”. Az idő az évek teltével értelemszerűen módosul. Mi is tanúsíthatjuk a beszámoló hitelességét, minket is így köszöntött a Mester.
Megosztom
2013. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. december 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy régi présházban berendezett jó hangulatú, rusztikus halászcsárda. A halászlé kiemelkedő, sőt, páratlan, bajai műfajban eddigi kedvencünk. Friss hal, kellemes selymes, üde lé, tökéletes haltej. A vegyes haltáltól mindez nem mondható el, a békacombot és a pisztrángot jó ideig tárolták fagyasztva. A fogas sem volt kifejezetten szaftos.
Megosztom
2 oldalon / 11 találat


TérképX