DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
284
2607
1508
0
9
14692

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre szombathelyi értékelései

Elsőre jobb volt -

Pásztor Csárda Szombathely

2018. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. január 15.
A Pásztor csárdában tett bő fél évtizeddel ezelőtti látogatás az egyik legjobb csárdaélményemként maradt meg. A nemrégiben ismét ott jártam, sajnos a hely már messze nem volt annyira meggyőző, mint első alkalommal. Nehezen jutottunk oda, hogy a rendelést feladjuk, ha nem hívunk kifejezetten pincért az asztalunkhoz, talán fél óra is eltelik, míg eszébe jut valakinek, hogy megkérdezze, mit kérünk.
Megosztom
2019. januárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. január 15.
A Deck bisztrót némi világhálós kutakodás után választottuk ki, miután eldöntöttük, hogy Szombathelyen ebédelünk családilag, útban Ausztriából hazafelé. Nem csalódtunk. Azt már a neten közzétett étlap elolvasásakor észleltük, hogy itt meghaladják az elmúlt évtizedek sablonjait, de úgy, hogy közben a magyar konyha bevett ízeire és fogásaira építenek, melyeket a séf néhány nemzetközi klasszikussal egészített ki.
Megosztom
Kiemelkedő csárda -

Pásztor Csárda Szombathely

2012. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. december 11.
Egyik legkellemesebb csárdaélményem. A tárgyi környezet, a beltér kiképezése megejtően szép, valahol a paraszti és a polgári világ határmezsgyéjén mozog, a fogások klasszikusok, ahhoz képest, hogy milyen hosszú az étlap, sikerült minden frissen az asztalra tegyenek. A borlap korrekt, az árképzés elfogadható, a szorzó a szaküzleti árhoz képest 1.
Megosztom


TérképX