DEndre étterem értékelései

Értékelései
31
311
2854
1584
0
10
16145

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

Igazság szerint jobbat vártunk, de így is tisztes 5 pont -

Gusto13 Bistro & Delicate Veszprém

2020. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. december 13.
A beltérben rendezvényre készültek, így csak a teraszon tudtunk leülni, amit nem bántunk, szép idő volt október első felében, a terasz meg igényes és szép kivitelezésű itt. Az uborkaleves (1300) savasabb az optimálisnál, benne a tartárnak ígért fogas inkább galuska, ezzel együtt a fogás nem rossz, de az igazság az, hogy jobbat vártunk.
Megosztom
Vegyes élmény: kiváló kávé, átlagos szörp, jó sajttorta, cseppet sem kedves kiszolgálás -

Tizen1 Kávézó Veszprém

2020. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 4.
A Tizen1 Kávézó egy igényes hely. Kár, hogy a kiszolgálás igencsak kívánnivalót hagy maga után. Egyik társam, egy idősebb hölgy kedvesen, mosolyogva azt mondja, hogy „mindenekelőtt szeretnék egy nagyon finom kávét”, mire a pultos nemhogy azt felelné, hogy „legjobb helyen van hölgyem”, vagy azt, hogy „itt biztos ihat”, vagy bármi emberit, hanem kifejezett türelmetlenséggel, annyit mond némi bosszúságot tükröző arckifejezéssel (nagyjából azt olvastam le róla, hogy „ugyan mit fáraszt engem itt ezzel a kedélyeskedő szöveggel”) hogy „jó, mást?
Megosztom
Szép, barátságos hely -

Oliva Étterem és Café Veszprém

2012. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2013. december 28. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A 60. 000 lakosú Veszprém jól áll átlag feletti éttermekkel, akkor is, ha csak azokat nézzük, melyek bekerültek az országos gasztronómiai köztudatba. A Villa Medici az ínyenc élvonalban van régóta, évek óta a jobbak között emlegetik az Olívát, s egyre többet hallani a Chiantiról is.
Megosztom


TérképX