DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
284
2607
1508
0
9
14692

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre békésszentandrási értékelései

2017. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 19.
A Zöld Sas étteremben kiábrándító a rengeteg kólareklám-alátét a beltérben, inkább kint ültünk le. A kiszolgálás nem túl gyors, elég lassan jutottunk a fogásainkhoz, pedig nem volt teltház. A májgombóclevesben galuska volt, ami nem sok májat látott, el volt sózva és a szaga sem volt vonzó.
Megosztom
Legjobb vidéki sörözők egyike, nem mellesleg igazi brew-pub -

Rózsa Sörkert Békésszentandrás

2017. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 19. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Rózsa söröző életében új fejezet nyílt midőn Bukovinszky Béla megvette a főzdét és a sörözőt. Új dizájn, új címék, igényesség minden fronton. Új receptúrák is megjelentek, személy szerinti kedvencem a Csupor Marci segítségével lefőzött Bandi bá, de kifejezetten szeretem a Vári nővéreket is, mely nevét megalkotóiról, Kővári Gergőről (armando_otchoa, a sörforradalom kultikus alakja, a Csak a jó sör!
Megosztom
2017. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. május 30. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Idén is sikerült eljutni a Nagy-Magyarország fogadóba. A választék, a beltér nem változott, arról már írtam. Rádió szólt, ami kérésünkre kikapcsoltak, ennek nagyon örvendtünk. Feltett a kedves kiszolgáló hölgy helyette valami magyar nótát, ami nem a kedvenc műfajom – az autentikus népzenét preferálom a műdallal szemben – de akkor és ott rendben volt, főként, hogy kellemes visszafogott hangerővel szólt.
Megosztom
2014. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. január 22. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Négy évvel ezelőtt, amikor hazafele jöttünk egy igen vidám társasággal a fővárosból az Alkonyi László által szervezett 7x7-es kóstolóról, egyikünk, aki jól ismerte környéket, rávett bennünket, hogy megálljunk a békésszentandrási Rózsa sörkertben. Nyár volt, szép idő, leültünk a teraszon, és ittuk a korrekt minőségű helyben főzött sört.
Megosztom


TérképX