DEndre étterem értékelései

Értékelései
29
284
2607
1508
0
9
14692

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg DEndre értékeléseit!

Olvasd el DEndre étterem értékeléseit!

DEndre makói értékelései

Átlagos konyha, többnyire jó áron -

Autós Csárda Makó

2016. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. október 27. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az Autós csárdába pont harmadszor tértünk be, alighanem az van megírva a csillagokba, hogy 8 évenként benézzünk ide. Voltunk összesen heten, három gyermek, négy felnőtt, elég sok mindent rendeltünk. A marhapörkölt jó ízű volt, a hús túlkészült a szétesés határáig, a paprika színe nem volt domináns, a galuskában nem leltünk hibát, nem is kerestünk.
Megosztom
Makó legjobbja -

The Garden Étterem Makó

2014. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. január 15.
Vannak kétségkívüli elsőségek. Gyulán a legjobb étterem a Patrióta, Békéscsabán a Brill, Orosházán a Brill, Debrecenben az Ikon, Szegeden a Tiszavirág. Makón meg a Garden, akkor is, ha több Gault Millau ponttal elmarad a felsoroltak mögött. Az étterem a Nagylakról Makó felé vezető főút jobb oldalán talánható a városon kívül.
Megosztom
Szocreál kocsma -

Jéggyár Makó

2014. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. január 15.
Hamisítatlan szocreál környezetben hamisítatlan szocreál kocsma. Egyszerű berendezés, korrekt kiszolgálás, alacsony árfekvés. Vezetői beosztásban voltam éppen, így aztán rendelésem egy almafröccsre szorítkozott, mely legalább nevében hordozza azt, hogy fröccs. Jobban szól, mint az, hogy Apfelsaft gesprizt. Valami helyi újságok is ki voltak téve, azokba belenéztem.
Megosztom
Szerethető kocsma -

Török Kocsma Makó

2014. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. január 14.
Elnéptelenednek a kocsmák, ami szomorú jelenség. A Török kocsmában is egyetlen törzsvendég volt, bár szó, ami szó, vasárnap délben érthető, hogy nem támasztották a pultot tömegek. Mivel autóval voltam, két deci baracklevet kértem, nem volt csak ötezresem, a kis hölgy nem tudott visszaadni, az ital viszont ki volt már töltve.
Megosztom
2014. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. január 14.
Végre egy autentikus magyar hely, barátságos, ízléses, a nemzeti érzésre hangolt beltérrel. Kívül barátságos fából ácsolt terasz, bent Kossuth-kép, s más nemzeti dekoráció, a kiszolgálás kedves, az árak barátságosak, a választék a kommersz italokra épít, de azon belül sok mindent tartanak. Én egy olcsó kategóriás sört kértem, 130 ft volt fél liter, mondjuk olyan is, de azért meg lehetett inni.
Megosztom
Megbízható, olcsó hely, nem csoda, hogy népszerű -

Rocco Étterem Makó

2013. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2014. október 27. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Rocco egy stabil pont, ahol egész vagány környezetben gyors és udvarias kiszolgálás mellett igen kedvező áron ehetünk egy korrekt-átlagos (néha afeletti) szintet megütő ételeket. Az adagok nagyok, a választék is meglehetős, de ennek ellenére egyszer sem futottunk bele itt állott ételbe.
Megosztom
Nem rossz hely -

Kalász Étterem Makó

2013. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2014. október 27. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Kalász vendéglőben két ízben ettem. Egyszer jó régen, amikor menüt kértünk, majd a tavaly, amikor klasszikus magyar fogásokat ettünk. A beltér elég személytelen és hangulattalan, az árak viszont barátságosak, a konyha megmarad a hagyományos pászmán, de a megszokott ízeket elég stabilan hozza. Egy ideje pizzákat is lehet kérni.
Megosztom
2013. novemberben járt itt
Értékelt: 2014. október 27. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Szent Gellért borház egy időben kedvenc helyem volt. Vannak erényei, melyeket ma is sokra becsülök. Így a beltér kiképezése, a hitelesen népi és nemzeti dekoráció (a falakon történelmi személyiségek, köztük az 1848-as szabadságharc győztes csatáinak levezénylői, nemzeti szimbólumok, magyar lófajták stb. ), a baráti árfekvés, a kedves kiszolgálás.
Megosztom
Átlagos cukrászda gyenge fagylalttal -

Capri Cukrászda Makó

2014. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. október 3.
A Capry cukrászdának az volt a peche, hogy nemrég jártunk Olaszországban, ahol a fagylaltok a jó és a nagyon jó között mozogtak. A Capry átlagos magyar cukrászda, a szokásos fősodratú érdektelen süteményekkel és igen gyenge fagylalttal. Ami egyébként olcsó. A következtetés az, hogy nem muszáj mindenhová bemenni, ha már édességet eszünk, akkor együnk jót.
Megosztom
2014. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2014. október 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Brooklyn hamburgerező nem lesz a kedvencünk. A vékony húspogácsa azonosíthatatlan összetevőkből áll, valami félkész mirelit termék, szó sincs róla, hogy csak darált marhahúsból állna, a zsemle gyenge minőség, a belevalók szintén kommerszek. A hamburgerre kontaktsütőben pirítanak rá, legalább mikrohullámú sütőbe nem teszik, hogy valami jót is mondjak.
Megosztom
2 oldalon / 12 találat


TérképX